ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ορίστηκαν οι διαιτητές του 5ου τελικού

O 5ος τελικός του Πρωταθλήματος είναι προ των πυλών και πλέον έγινε γνωστή η τριάδα η οποία θα διευθύνει το ματς με το οποίο θα κριθεί η κούπα του Πρωταθλητή. 

Ο λόγος για τους Τάσο Πηλοΐδη, Παναγιώτη Αναστόπουλο και Αναστάση Μάνος, που  ορίστηκαν απο την ΚΕΔ, βάσει ορισμού  ,όπως είχε ανακοινώσει η Επιτροπή διαιτησίας.

Με τον Τόμι Σχινά να μη  συμπεριλαμνβάνεται στα ονόματα για τον πέμπτο τελικό, λόγω τιμωρίας του από την ΚΕΔ/ΕΟΚ για το τρίτο παιχνίδι της σειράς. Κάτι που επιβεβαιώθηκε με σχετική ανακοίνωση:

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ αφού έλαβε γνώση των δημοσιεύσεων στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης που ξεκίνησαν από τοποθετήσεις του διαιτητή κ. Χρυσόστομου Σχινά κατά παράβαση, σχετικών οδηγιών της FIBΑ, των ρητών εντολών σχετικά, που έχουν δοθεί στους διαιτητές Εθνικών Κατηγορών από την ΚΕΔ/ΕΟΚ και του Εσωτερικού Κανονισμού της ΟΔΚΕ, διαδόθηκαν και έλαβαν έκταση και μορφή ανεξέλεγκτου διαλόγου, που μπορεί να πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις, αποφάσισε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από ορισμό του σε επόμενο αγώνα της αρμοδιότητας της“.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πηλοΐδης ήταν στην τριάδα του δεύτερου τελικού, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος στον πρώτο και τον τέταρτο, ενώ ο Αναστάσης Μάνος στον δεύτερο.

Εμείς ευχόμαστε,από Καρδιάς, να μην χρειαστεί να είναι οι πρωταγωνιστές του αγώνα…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button