ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ομάδα με χαρακτήρα»

175912

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο τεχνικός της Ούνικς Καζάν Εβγκένι Πασούτιν.

 

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό, αλλά και τους αρχηγούς του Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη αναφέρθηκε ο Εβγκένι Πασούτιν.

Ο προπονητής της Ούνικς Καζάν στις δηλώσεις του, αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για τους πρωταθλητές Ελλάδας εφιστώντας στους παίκτες του να επιδείξουν αυξημένη προσοχή

«Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με χαρακτήρα. Μην ξεχνάτε πως ακόμη και όταν χάνουν, μπορούν να πάρουν τίτλους. Προφανώς, δεν έχουν ένα ρόστερ γεμάτο σταρ, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης σπρώχνουν μπροστά την ομάδα. Ειδικά στις δύσκολες στιγμές, έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και του ρυθμού, παίζοντας πολύ καλά το πικ εν ρολ» τόνισε αρχικά ο Πασούτιν, για να συμπληρώσει:

«Δεν είναι ομάδα που τρέχει και σουτάρει, αλλά προσπαθεί να ρίξει την ταχύτητα του ματς. Έχουν και σουτέρ, τους Έρικ Γκριν και Ματ Λοτζέσκι. Απλώνουν την άμυνά τους και κάτω από το καλάθι έχουν αθλητικούς παίκτες που παίρνουν τα ριμπάουντ. Στόχος μας είναι να είμαστε προσεκτικοί στα ριμπάουντ. Όσον αφορά στην ομάδα μας, οι παίκτες μας είναι πανέτοιμοι να παλέψουν για τη νίκη. Ξέρουν τις ευθύνες τους και πως κάθε ματς είναι ένας μίνι-τελικός, κάθε πόντος είναι χρυσός και πως αν νικάς ανεβαίνεις στη βαθμολογία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button