ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ομάδα με μαγκιά και υγεία

oly - CSKA MOSCOWΤο ματς του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ ήταν μία καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ,προκειμένου να διορθώσει πράγματα  και να γίνει ακόμα καλύτεροι. Το εκπληκτικό,όμως, της υπόθεσης ήταν ότι  οι Πειραιώτες χωρίς Σπανούλη, με τραυματία Γκρίν, κακό Λοτζέσκι και ανέτοιμο Γιανγκ  μπόρεσε να τρομάξει στο 4ο δεκάλεπτο τους Ρώσους.

Ο Ολυμπιακός, για ακόμα μία φορά, έδειξε ψυχή  και καρδιά απέναντι σε μία ομάδα η οποία είναι η καλύτερη στην Ευρώπη και βέβαια Πρωταθλήτρια Ευρώπης.  Και  βέβαια δεν θα διαφωνήσω ότι η διαιτησία ήταν εναντίον των Πειραιωτών. Οχι μόνο τα ..σπόρια αλλά και πολλά άλλα έδωσε στην ομάδα του Ιτούδη, ο οποίος όμως σε κρίσιμα σημεία  είχε στην αρχή τον Τζάκσον ,εν  συνεχεία τον Χάινς και βέβαια το Ντε Κολό να έχουν απάντηση σε κάθε μπασκετικό ερώτημα εντός παρκέ.

Λέμε για τη διαιτησία και πραγματικά μου έκαναν εντύπωση  δύο πράγματα. Το πρώτο είναι που είχα να δώ πολύ καιρό τον Σπανούλη να βγαίνει με πέντε φάουλ, και τον δεύτερο διαιτητή από τη Σλοβενία να παίρνει πάνω του όλες τις φάσεις και ειδικά τις αμφισβητούμενες.

Ακόμα και στο -16, βλέποντας το ματς με φίλους που έριχναν τρελά καντήλια για τη διαιτησία, ήμουν σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα έβρισκε τρόπο να επιστρέψει. Και πιστεύω ότι λίγο σε καλύτερη μέρα να ήταν ο Ματ, λίγο να έπαιρναν το ριμπάουντ στο σουτ του Τεόντοσιτς με το σκορ στο 73-77 ,οι Πειραιώτες θα έκαναν μία μπασκετική εποποιία ακόμα .Και πιστέψτε μας, πως μόνο ο Ολυμπιακός διαχρονικά μπορεί τέτοιες ανατροπές.

Να σας πω την αλήθεια, μου αρέσει που οι παίκτες αλλά και ο προπονητής δεν τα βάζουν με τους διαιτητές αλλά με τον εαυτό τους. Είναι το μότο του να είσαι ένα υγιές σωματείο. Και ο Μπασκετικός Ολυμπιακός αποπνέει υγεία…Για αυτό και ακόμα και οι εχθροί του συλλόγου και μιλάω για τους απέναντι τον παραδέχονται..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button