ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ομάδα καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί!» (Video)

Τους στόχους της φετινής απαιτητικής σεζόν για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού οριοθέτησε η αρχηγός Εβίνα Σταμάτη.

 

Αποφασισμένη να παλέψει για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου νταμπλ, αλλά και για μία σαφώς ανώτερη πορεία στην Ευρώπη είναι η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» με παρακατήθηκη τα δύο διαδοχικά αήττητα νταμπλ στοχεύουν να δώσουν συνέχεια στο εκπληκτικό τους σερί στις εγχώριες διοργανώσεις, προσβλέποντας να σταθούν αντάξιες στην πρόκληση που τους περιμένει στην Ευρώπη.

Χαρακτηριστικές της δίψας για διάκριση που επικρατεί στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, είναι οι δηλώσεις της αρχηγού Εβίνας Σταμάτη.

Η έμπειρη διθενής παίκτρια μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Redaroume.gr για το φετινό εγχείρημα δείχνοντας την διάθεση να προσφέρει το 100% των δυνάμεών της ώστε να βοηθήσει τον Θρύλο να φτάσειστην εκπλήρωση των φετινών του στόχων.

Αρχικά όταν ρωτήθηκε για τους φετινούς στόχους τόνισε:

«Οι στόχοι όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα παραμένουν οι ίδιοι Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα,. όσον αφορά την Ευρώπη θα επιχειρήσουμε το κάτι παραπάνω Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα τα καταφέρουμε.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που είναι καταδικασμένη να προωταγωνιστεί Για εμάς αυτό θα ήταν το ιδανικό Είμαστε πρόθυμες να δίνουμε το 100% σε ό,τι ευκαιρία μας δίνει αυτός ο σύλλογος. Τότε γιατί όχι»

Όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει η ίδια και οι συμπαίκτριές της το γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα στερείται ανταγωνισμού, τόνισε:

«Η αλήθεια είναι ότι θα μας εκανε πιο εύκολα τα πράγματα εάν ήταν πιο ανταγωνισιτκό το ελληνικό πρωτάθλημα. Αναγκαστικά προσαρμοζόμαστε σε αυτή , Εμείς αυγό που θέλουμε να εκμεταλλευτούμε, από αυτή την κατάσταση, είναι να προετοιμαζόμαστε κυρίως πνευματικά, γιατί μπορεί ο αντίπαλος να μειονεκτεί σε σχέση με εμάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίζουμε καλό μπάσκετ. Το σκεπτικό μας είναι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο να προσφέρουμε θέαμα και να παίζουμε καλό μπάσκετ.»

Στη συνέχεια η Εβίνα Σταμάτη απηύθυνε έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού για μαζική στήριξη:

«Τον θέλουμε δίπλα μας, μας δίνει δύναμη, κουράγιο, μας παθιάζει είναι ο έκτος παίκτης μας
Σίγουρα θέλουμε να δίνει δυναμικό παρών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button