ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός-Χάποελ Μπερ Σεβά 0-0(Live)

1498645

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για να κάνει το πρώτο βήμα  για την πρόκριση του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Live ενημέρωση από το Redaroume.

Δεν έκρυβε εκπλήξεις η 11άδα του Ολυμπιακού  με τον Βίκτορ να αφήνει εκτός Μπουχαλάκη  και  Μασουάκου βάζοντας μέσα Μανιάτη και Ντε Λα Μπέγια.

 

Αναλυτικά η 11άδα : Καπίνο κάτω από τα δοκάρια. Από  δεξιά προς αριστερά οι Φιγκέιρας-Μποτία-Σιόβας-Ντε Λα Μπέγια.Αμυντικά χαφ οι Μιλιβόγεβιτς-Μανιάτης και μπροστά τους ο Φορτούνης. Δεξιά ο Ντουρμάζ,αριστερά ο Σεμπά και μοναδικός προωθημένος ο Ιντέγε.

Oι Ισραηλινοί  ξεκινούν με τους : Γκόρες, Μπίτον, Μιγκέλ Βίτορ, Νουακαέμε, Μπαρντά, Νταβιτζάντα, Μπράουν, Τάχα, Μέλικσον, Σοάρες, Όγκου

1’Ξεκίνησε δυνατά ο Ολυμπιακός.2′ Απο μιά βαθιά μπαλιά προς την άμυνα του Ολυμπιακού, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Φιγκέιρας που αιφνιδιάστηκε δίνοντας την ευκαιρία στον Ογκου να βγεί φάτσα με τον Καπίνο. Ωστόσο ο κίπερ του Θρύλου του έκλεισε το οπτικό πεδίο και ο άσος της Χάποελ άνοιξε πολύ τη μπάλα χάνοντας την ευκαιρία

Πρώτο δεκάλεπτο με τον Ολυμπιακό να έχει κατοχή μπάλας ,αλλά  να μετράει ήδη, δύο αβίαστα λάθη ,με τον Φιγκέιρας στο 2 και τον Μιλιβόγεβιτς στο 9 που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα

Οι παίκτες του  Ολυμπιακού βγάζουν άγχος στο παιχνίδι τους ,η μπάλα δεν περνάει μπροστά με τους “ερυθρόλευκους” να  μην μπορούν να κάνουν ακόμα και τα αυτονόητα , χάνοντας εύκολα τη μπάλα  και μη μπορώντας να αλλάξουν μπαλιές μεταξύ τους .Την ίδια ώρα, οι Ισραηλινοί προσέχουν στην άμυνα τους μη δίνοντας την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να αναπτυχθεί είτε απο τα άκρα είτε με τον Φορτούνη και βγαίνοντας στις αντεπιθέσεις απειλούν..Βέβαια αξίζει να πούμε ότι ο ρέφερι Ντεσόουζα δεν δίνει μισό φάουλ στους παίκτες του Ολυμπιακού που μάλλον θα πρέπει να βγάλουν αίμα .

19: Ο Ντουρμάζ ανοίγει τη μπάλα απο δεξιά, ο Φορτούνης έρχεται σαν τρέιλερ και κάνει σουτ ,αλλά ο Γκόρες αποκρούει

23′ Ο Φορτούνης ανοίγει τη μπάλα για τον Σεμπά που μπαίνει απο αριστερά ,αλλά το σουτ του φεύγει άουτ. 

27΄Σούτ του Σεμπά έξω απο την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ

37′ Ο Μέλικσον από δεξιά βγάζει σέντρα και πριν  ο Μπρούν βρεί τη μπάλα για να τη σπρώξει στα δίχτυα, ο Μποτία έδιωξε σε κόρνερ. 

38′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό με το Ντα Κόστα να παίρνει τη θέση του τραυματία Σιόβα.

40’Τρομερή ευκαιρία για την Χάποελ. Εκτέλεση κόρνερ με πολύ φάλτσο, πρώτη κεφαλιά του Τάχα ,και πριν ο Μπρούν  βρει τη μπάλα ο Ντε Λα Μπέγια σώζει τον Ολυμπιακό

45′ Ο Φορτούνης βγάζει σέντρα από δεξιά ,προ του Ιντέγε, διώχνει σε κόρνερ ο Σοάρες. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μανιάτης πιάνει μία παράξενη κεφαλιά που φεύγει άουτ.

46 ‘Πρώτη κίτρινη κάρτα για τον Μπρούν..

47’Φάουλ του Φορτούνη καμία ανησυχία για τον κίπερ της Χάποελ

48′ Πρώτη κίτρινη για παίκτη του Ολυμπιακού (Μποτία)

53’Κίτρινη για τον Φιγκέιρας

55 Ο Ιντέγε κάνει κίνηση πίβοτ και αποφεύγει  τον Βίτορ που τον ανατρέπει και πάιρνει κάρτα. Το φάουλ του Ντουρμάζ στην εξέλιξη της φάσης φεύγει άουτ ψηλά.

57’Ο Τσόρι παίρνει τη θέση του Ντουρμάζ. Λογικά θα πάει σε  ρόλο δεκαριού  και θα πάει αριστερά ο Φορτούνης

62 ‘Σουτ του Νουακάμε άουτ

63 ‘Μπουχαλάκης για Μανιάτη

.65 ‘Φάουλ απο θέση έξω αριστερά του Τσόρι, ο Γκόρερς χάνει τη μπάλα ,στην εξέλιξη ο  Μποτία κάνει φάουλ

Ο Ολυμπιακός βγάζει πιο ζωντάνια με τον Τσόρι στην 11άδα, με τον Αργεντίνο να είναι  ορεξάτος και να δίνει ζωή στην ομάδα.


68 ‘Μπαίνει ο Μπεν Σαχάρ βγαίνει ο Μπαρντά …5-3-2 το σύστημα των Ισραηλινών με στόχο να μη δεχτούν γκολ και να προσπαθήσουν να “κλεψουν” το παιχνίδι.

 

Ο Σεμπά έχει μετακομίσει στο δεξί άκρο της επίθεσης και ο Τσόρι αριστερά.

71′ Ο Φορτούνης κάνει το σουτ απο τον άξονα, ο Γκόρες δεν συγκρατεί τη μπάλα ,ο Σοάρες δεν βλέπει τον Φορτούνη που διεκδικεί στη φάση αλλά κοντράρει τη μπάλα και βγαίνει άουτ

75 ‘Ράντι για Μέλικσον

Ανούσια κατοχής μπάλας από τους Πειραιώτες.

88 ‘ H καλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τον Ολυμπιακό. Από τον άξονα ο Μιλιβόγεβιτς, άλλαξε με τον Σεμπά και ο Σέρβος ξαναπήρε τη μπάλα κάνοντας ένα “γλυκό” σουτ αλλά ο Γκόρες έδιωξε σε κόρνερ.

90 ‘Ο Νουακάμε παίζει μόνος του την άμυνα του Ολυμπιακού αλλά στο σουτ που κάνει ο Καπίνο πετάγεται εντυπωσιακά και  διώχνει

Σχετικά Άρθρα

Back to top button