Χωρίς κατηγορία

Ολυμπιακός και Menarini συνεχίζουν για δύο ακόμη χρόνια!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα (05/12) την ανανέωση για δύο ακόμη χρόνια της συνεργασίας της με την Menarini.

Στο πάνελ βρέθηκαν  ο Γιώργος Πρίντεζης, ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Menarini, Γιώργος Συκιανάκης.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Νίκος Λεπενιώτης (Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να παρουσιάσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Menarini. Κάθε ανανέωση εμπορικής συνεργασίας ουσιαστικά κλείνει έναν κύκλο και ανοίγει έναν άλλον. Εμείς κλείσαμε με την Menarini έναν κύκλο ενός έτους, όπου δοκιμαστήκαμε, γνωριστήκαμε, είδαμε ότι ταιριάζουμε και αποφασίσαμε να ανανεώσουμε για άλλα δύο χρόνια και να περάσουμε σε ένα νέο επίπεδο, θέτοντας νέους στόχους. Θα δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την σχέση μας. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει συνεργασίες με πρωτοπόρους, καθώς και με νικητές εταιρίες. Έτσι επιλέξαμε την Menarini. Οι φαρμακευτικές εταιρίες στην Ελλάδα είναι πολλές, αλλά νιώσαμε με την Menarini πως μας ενώνουν πολλά πράγματα. Οι άνθρωποι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για αυτό και θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη της Menarini και τον κύριο Συκιανάκη προσωπικά. Γιατί και εκείνοι ήθελαν πολύ την συνεργασία. Καταλαβαίνουν το μέγεθος και την αξία του brand του Ολυμπιακού και πιστεύουμε πως θα βοηθήσουμε την εταιρία να πετύχει τους στόχους της. Η Menarini είναι μια εταιρία περίπου 130 ετών. Είναι ιταλική εταιρία, δραστηριοποιείται σε 100 χώρες και έχει περίπου 17.000 εργαζόμενους. Ο τζίρος είναι γύρο στα 3.5 τρις εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ενώ στην Ελλάδα με βάση τα στοιχεία είναι η ένατη εταιρία σε μέγεθος με 70 εκατομμύρια πωλήσεις τον χρόνο και λειτουργεί 28 συναπτά έτη. Μιλάμε για μια πολύ σημαντική εταιρία στον κλάδο των φαρμάκων και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που επέλεξαν να συνεργαστούν με εμάς».

Γιώργος Συκιανάκης (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Menarini): «Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεργαστήκαμε με τον Ολυμπιακό πέρυσι. Νιώσαμε ευχάριστα. Και με μεγάλη χαρά επιβεβαιώνουμε σήμερα μια συνεργασία για τα επόμενα δύο χρόνια. Όπως θα ξέρετε η Menarini εκτός από τα φάρμακα, έχει εισάγει και μια νέα γκάμα προϊόντων, τα οποία είναι συμπληρώματα διατροφής και αποσκοπούν στο να χαρίζουν ευεξία, ενέργεια και δραστηριότητα στην καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου. Μας δίνεται η ευκαιρία μέσα από την χορηγική συνεργασία με τον Ολυμπιακό να προβάλουμε τα προϊόντα μας γιατί μας ενδιαφέρει να τα συνδέουμε και με τον αθλητισμό. Είναι και προσωπική η χαρά γιατί έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία με ένα σωματείο που πρωταγωνιστεί. Παρακολουθούμε στενά και βλέπουμε πως φέτος πάνε όλα καλά και είμαστε κορυφή. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό. Γιατί πετυχαίνοντας ο Ολυμπιακός προβαλόμαστε και εμείς περισσότερο και όσο συμβαίνει αυτό θα μπορούμε και εμείς από την πλευρά μας να ενισχύουμε ακόμη περισσότερο αυτή την συνεργασία».

«Όχι άλλη απώλεια στο ΣΕΦ»

Ο Γιώργος Πρίντεζης, δήλωσε: «Από την πλευρά την δική μου και των αθλητών θα ήθελα να τονίσω πόσο σημαντικό είναι το να έχουμε ευκαιρίες να στηρίζουν την προσπάθειά μας, να είναι δίπλα μας και εμείς να τους το ανταποδώσουμε κάνοντας το καλύτερο δυνατό, ώστε όλοι να βγούμε κερδισμένοι από την συνεργασία. Θέλουμε στο τέλος να είμαστε όλοι χαμογελαστοί και να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστούμε την Menarini και μακάρι να συνεχιστεί η συνεργασία για πολλά ακόμη χρόνια».

Σε ερώτηση για το αν οι βιταμίνες βοηθήσουν εκείνον και τους συμπαίκτες του στο προσεχές ματς με την Ρεάλ, απάντησε: «Δεν ξέρω πως να το απαντήσω για να μην παρερμηνευτώ… Είμαστε τυχεροί που έχουμε ένα τιμ που ελέγχει τα πάντα. Ότι κάνουμε, ότι διατροφή παίρνουμε και πριν τον αγώνα και στην καθημερινότητά μας. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη και στον γυμναστή και στους γιατρούς της ομάδας, οπότε είμαι σίγουρος πως το συγκεκριμένο προϊόν για να φτάσει στα χέρια μας εννοείται πως είναι πεντακάθαρο. Και σίγουρα μας χρειάζεται πολύ στην μεγάλη χρονιά που έχουμε μπροστά μας».

Για τον αγώνα με τους Ισπανούς, τόνισε: «Η Ρεάλ είναι μία μεγάλη ομάδα που θα θέλει να αντιδράσει. Μπορεί να έχει πολλούς τραυματισμούς, αλλά έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε από τις συνεχόμενες νίκες μας. Είναι μια νίκη που την θέλουμε. Δεν είναι ένα αποτέλεσμα από το οποίο εξαρτώνται πάρα πολλά πράγματα. Δεν είναι τελικός, αλλά το θέλουμε πάρα πολύ για να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας, αλλά ειδικά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν θέλουμε να έχουμε άλλη απώλεια στο ΣΕΦ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button