Χωρίς κατηγορία

“Ολυμπιακός και Μπλατ ηταν οι λόγοι”

Στην χώρα μας βρίσκεται ο Νάιτζελ Γουίλιαμ Γκος! Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού πάτησε το βράδυ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, όπου τον περίμεναν οι άνθρωποι της ΚΑΕ.

Το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Θρυλου θα μείνει για λίγες ημέρες στην Ελλάδα για να γνωρίσει καλύτερα τους ανθρώπους της ομάδας και παράλληλα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ακολούθως αναμένεται να ξεναγηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στoν Ολυμπιακό ύστερα από την πρώτη σεζόν μoυ ως επαγγελματίας” ανέφερε κατά κατά την άφιξή του και συνέχισε:

“Μεγάλη τιμή για μένα να πάίζω σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκα. Ειχα και αλλες προτάσεις αλλά το όνομα της ομάδας και ο Ντέιβιντ Μπλατ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αποφαση μου. Ο Μπλατ ειναι προπονητής με μεγάλες περγαμηνές” υπογράμμισε ο άσσος των ερυθρολεύκων και κατεληξε αναφερόμενος στον τεχνικό του:

“Ξέρει να δουλεύει με Αμερικανούς ενώ είναι και γνώστης της Ευρωπαϊκής πραγματικότητας. Φυσικά και η συμμετόχή στην Ευρωλίγκα έπαιξε ρόλο στην επιλογή μου γιατί θα ανταγωνιστώ τους κορυφαιους της Ευρώπης κι είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button