ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ολυμπιακός και Γαλατασαράι για Μπαλάντα!» (Videos)

balada

Σύμφωνα με αναφορές ισπανικών Μέσων ενημέρωσης, οι πρωταθλητές Ελλάδας αλλά και η τουρκική ομάδα εξετάζουν πλέον πολύ σοβαρά την περίπτωση του 23χρονου Κολομβιανού στόπερ της Ρίβερ Πλέιτ.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το όνομα του Έντερ Μπαλάντα επιστρέφει με δυναμικό τρόπο στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού!

Όπως μεταδίδει το «Don Balon» οι πρωταθλητές Ελλάδας επανεξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του 23χρονου στόπερ της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος είχε ακουστεί και πέρυσι πολύ έντονα για λογαριασμό του Ολυμπιακού!

Ο Μπαλάντα αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα των νεαρών εξελίξιμων παικτών στην χώρα της Λατινικής Αμερικής  Όπως τονίζουν οι Ισπανοί, ο ναρός κεντρικός αμυντικός θα αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τη Ρίβερ Πλέιτ, δεδομένου ότι καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας του Μπουένος Άιρες και την περίπτωσήτου «καλοβλέπουν»« Ολυμπιακός και Γαλατασαράι

Όπως αναφέρει χαρακτηριστiκά το δημοσίευμα«ο Μπαλάντα είναι πιο κοντά στο να γνωρίσει την Κωνσταντινούπολη, από τον Πειραιά». Μένει να δούμε την κατάληξη που θα έχει το θέμα. Πρόκειται, πάντως, για μία εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού, ο οποίος διακρίνεται για το πλύ αθλητιό του παιχνίδι, και μπορεί με τη ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Από την άλλη πλευρά το πολύ υψηλό «κασέ» του παίκτη, που αγγίζει τα 8 εκατ. Ευρώ προσδίδει μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην υπόθεση.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπεινα σημειώσουμε ότι η Γαλατασαράι αντιμετωπίζει διετή αποκλεισμό στις ευρωπάικές διοργανώσεις Σε αυτό το κομμάτι, δηλαδή, αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κάνει το «μπαμ», υπερτερεί των Τούρκων.

Απολαύστε τον Έντερ Μπαλάντα στα παρακάτω videos.

https://youtu.be/ao4rgSfaAGQ

 

https://youtu.be/5aBbJIALVKQ

 

https://youtu.be/NJ6_B8iTvIs

 

 

https://youtu.be/z1sFQBNvms4

 

https://youtu.be/pZFsYA_0k7c

Σχετικά Άρθρα

Back to top button