ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ -ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

1507261-1

Οι μέρες των αγώνων με την Αρούκα  πλησιάζουν και σαφέστατα το δύο αυτά παιχνίδια είναι κρίσιμα για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν, που έπαθε και σίγουρα έμαθε  από το μάθημα με την Χάποελ .Ωστόσο, ότι έγινε-έγινε και η ομάδα πορεύεται πλέον με νέο προπονητή ,τον Πάουλο Μπέντο  και όλοι οφείλουν να είναι κοντά σε αυτή την προσπάθεια.

Είναι αλήθεια ότι ο αποκλεισμός από τους Ισραηλινούς από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ , “πόνεσε” σε όλους τους τομείς την “Ερυθρόλευκη” οικογένεια με τον Πρόεδρο της ομάδας να κινείται γρήγορα για να καλύψει ότι λάθος έγινε  και ο σύλλογος να συνεχίσει δυνατά για το Γιουρόπα και το ντάμπλ στην Ελλάδα.

Πλέον, ο καθένας οφείλει, από το δικό του μετερίζι,  να στηρίξει την ομάδα. Οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να τιμήσουν τη φανέλα που  φοράνε με τη διοίκηση να έχει λυμένα όλα τους τα προβλήματα.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν έχει, για να τα λέμε όλα, τον απαραίτητο χρόνο για να φτιάξει την ομάδα που θέλει, άρα αυτό που πρέπει να γίνει είναι να είναι ορθολογιστής και να μη γίνει….Βίκτορ που άλλαζε τους παίκτες σαν …φανελάκια.

Και βέβαια ο κόσμος  που είναι αυτός που στηρίζει την ομάδα  και εννοείται πως υπήρξε πίκρα  απο τον αποκλεισμό, ωστόσο ο σύλλογος χρειάζεται τον 12ο παίκτη για να έρθει η πρόκριση και βέβαια να μην υπάρχουν αφορισμοί και διχόνοιες που δεν κάνουν καλό σε όλα τα επίπεδα..Αλλωστε όπως έχει αποδειχτεί όλα αυτά τα χρόνια  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ -ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button