ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ολοι εναντίον μας”

Ο δ/ντης επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς μίλησε στο περιθώριο της συνέντευξης  τύπου για όλα όσα έγιναν με την πρωτοφανή ένταση της αστυνομίας ,ρίχνοντας δακρυγόνα, ουσιαστικά χωρίς λόγο, μέσα στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά, ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε για:

Σήμερα πριν τον αγώνα είχαμε επεισόδια που μεταφέρθηκαν από το κέντρο και συνεχίστηκαν εδώ. Ηταν πρωτοφανής η ένταση και το χαμε καταγγείλει και πέρσι. Σήμερα δύο διμοιρίες έριξαν δακρυγόνα στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ καθυστέρησαν και διαπληκτίστηκαν λεκτικά με κάποιους από τους ανθρώπους ασφαλείας. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν έγινε κάτι άλλο. Και ξαφνικά έφυγε μία διμοιρία και κατευθύνθηκε προς την Είναι λογικό. Όταν όλα είναι εναντίον μας.

Θα γίνει αναφορά στο αρχηγείο της αστυνομίας για τα δακρυγόνα. Είναι συνολικό το θέμα. Δεν είναι μόνο για τον Ολυμπιακό.Σταματήσαμε στη Τρίπολη πολύ σοβαρά επεισόδια γιατί κάποιοι πετάξανε δακρυγόνα και τα πετάγαμε εμείς μακριά. τα κλωτσάγαμε εμείς. μέσα στην εξέδρα. Σημερα πριν το ματς έγιναν αυτά που έγιναν στο τέλος του αγώνα έγινε πάλι αυτό.

Η διμοιρία πήγε προς την 7 ενώ δεν υπήρχαν ούτε παίκτες της ΑΕΚ ούτε διαιτητές. Τους παρακαλάγαμε να μπούνε της ΑΕΚ γιατί ενώ διαπληκτίζονταν γιατί μπορεί να είχαμε εισβολή. Λέγανε ότι οι οπαδοί του ΠΑΣ κάνανε επεισόδια. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Όταν η αστυνομία τους πάει συνοδεία και το λιμενικό Η πιο απλή σκέψη είναι και αληθινή… Τον Σαββίδη δεν τον καλεί κανείς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button