ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ρέφερι με την Γκραν Κανάρια

Ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ, ο Σέρβος Μίλιγια Βοΐνοβιτς και ο Τσέχος Ρόμπερτ Βικλίτσκι ορίστηκαν να διευθύνουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γκραν Κανάρια

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Έτσι μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της Μπαρτσελόνα με 60-69, οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ φιλοξενούν αύριο Πέμπτη (20/12) την σταχτοπούτα στη διοργάνωση Γκραν Κανάρια και θέλουν να δώοσυν συνέχεια στο επιτυχημένο σερί των τελευταίων τους αναμετρήσεων κόντρα σε Αναντολού Εφές και Μπαρτσελόνα.

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτηςε (19/12) τους ρέφερι της αυριανής αναμέτρησης του ΣΕΦ.

Πρόκειται για την τριάδα που αποτελείται από τον Σλοβένο Ματέι Μπολτάουζερ, τον Σέρβο Μίλιγια Βοΐνοβιτς και τον Τσέχο Ρόμπερτ Βικλίτσκι.

Σε ό,τι αφορά τον Μπολτάουζερ διηύθυνε τη νίκη του Ολυμπιακού στη Βιτόρια, με 85-80 κόντρα στην Μπασκόνια και την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη με 89-76. Ο Βοΐνοβιτς δεν έχει σφυρίζει φέτος ούτε ματς του Ολυμπιακού, ούτε των Ισπανών.

Τέλος, ο Βικλίτσκι ήταν στην τριάδα των διαιτητών της νίκης του Ολυμπιακού με 92-70 κόντρα στην Μπούντουτσνοστ, στο ΣΕΦ, ενώ δεν έχει διευθύνει ματς του συλλόγου από τα Κανάρια Νησιά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button