ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι πρώτες σκέψεις Βούζα

Η εποχή Βούζα στον Ολυμπιακό ξεκινάει με ματς ευρωπαϊκό και σαφέστατα δύσκολο επιπέδου Τσάμπιονς Λίγκ απέναντι στη Μπεσίκτας με τον 49 χρονο τεχνικό να φανερώνει κάποιες από τις σκέψεις του.

Είναι δεδομένο ότι ο έμπειρος τεχνικός θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τους Τούρκους οι οποίοι είχαν “διαβάσει” τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια που ήταν στην τεχνική ηγεσία ο Μπέντο  και θα αλλάξει κάποια πράγματα και στον τρόπο παιχνιδιού,μιας και η ομάδα πρέπει και οφείλει να βελτιωθεί και στο αμυντικό τομέα,όσο και στον τομέα ανάπτυξη, αλλά και σε πρόσωπα.

Με τον Μάρκο Μάριν να θεωρείται η μία αλλαγή, από τη στιγμή που ο Σεμπά είναι εκτός πλάνων, και ίσως αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Αλλωστε, ο Γερμανός θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει πράγματα στην ομάδα και να καταδείξει ότι κακώς ο Μπέντο δεν τον έβαζε.

Ενα θέμα που προβληματίζει τον Βούζα είναι η κατάσταση του Μάρτινς. Ο Πορτογάλος έχει βγάλει κούραση, θυμίζουμε ότι δεν έχει κάνει κανονική προετοιμασία, ενώ προέρχεται και από τραυματισμό , με το ερώτημα που τίθεται να είναι ποιός θα είναι ο παρτενέρ του Ρομαό  στη μεσαία γραμμή. Θα είναι ο Καμπιάσο; η θα προτιμηθεί ο Μάρτινς ή θα έχουμε και εκεί έκπληξη;

Εξάλλου στην άμυνα το δίδυμο Μποτία-Ντα Κόστα δεν αλλάζει με τον Μαροκινό να είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button