ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι πρωταθλήτριες της καρδιάς μας στη “μεγάλη μου αγάπη”

Τρεις από τις κορυφαίες ευρωπαίες πολίστριες φιλοξενήθηκαν στη «Μεγάλη μου Αγάπη» που προβλήθηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου από το OSFP TV και μεταδόθηκε ταυτόχρονα από το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά (Κανάλι Ένα).

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη μαζί με την Άλκηστη Αβραμίδου και την Αλεξάνδρα Ασημάκη ήταν οι καλεσμένες της επίσημης εκπομπής του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και μίλησαν για την σπουδαία πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα, που πιστοποίησε πως δικαιολογημένα συγκαταλέγεται στην ελίτ του του ευρωπαϊκού πόλο και σκόρπισε υπερηφάνεια στην ερυθρόλευκη οικογένεια, παρά την απώλεια του βαρύτιμου τροπαίου.

Όπως κάθε εβδομάδα από τη «Μεγάλη μου αγάπη»  μεταδόθηκαν νέα από τις ομάδες και τις Ακαδημίες του συλλόγου, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων  στο OSFP TV και στα social media της εκπομπής.

Διαβάστε αποσπάσματα των δηλώσεων που έγιναν στη «Μεγάλη μου αγάπη»:

Φιλιώ Μανωλιουδάκη

Για την παρουσία στο φάιναλ 4: «Αυτό το διήμερο δώσαμε και την ψυχή μας, το θέλαμε πάρα πολύ. Το χάσαμε για κλάσματα δευτερολέπτου. Ήταν μια δύσκολη στιγμή. Στον ημιτελικό χρωστούσαμε κάτι στον εαυτό μας και τα δώσαμε όλα, ώστε να κερδίσουμε τη Βουλιαγμένη. Τώρα θα σηκώσουμε κεφάλι για το πρωτάθλημα.  Ο σύλλογος έχει δείξει ότι όλοι οι αθλητές δίνουν και την ψυχή μας. Ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι. Τις μέρες πριν τη διοργάνωση φαινόταν στα πάντα ότι είμαστε πανέτοιμοι. Το έβλεπες στα μάτια όλων».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Σε μια ακόμα έδρα είχαμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Οι οπαδοί μας ακούγονταν πιο πολύ. Αν παίζαμε αυτό το παιχνίδι στην έδρα μας με γεμάτο γήπεδο, θα είχαμε κερδίσει με 10 γκολ. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε κερδίσει τους φιλάθλους και τους έχουμε κάνει να έρχονται και να γεμίζουν το Παπαστράτειο».

Για το φινάλε της καριέρας της: (Απαντά δακρυσμένη!) «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και για εμένα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Δεν θέλω να πω τώρα περισσότερα γιατί είναι αλήθεια πως συγκινούμαι. Να τελειώσει με το καλό το πρωτάθλημα και θα πούμε πολλά περισσότερα για όλα αυτά τα μοναδικά χρόνια που πέρασα παίζοντας με το σκουφάκι του Ολυμπιακού».

 

Αλεξάνδρα Ασημάκη

Για τον τελικό με Σαμπαντέλ: «Μου στοίχισε η απώλεια. Έβλεπα ότι η ομάδα ήταν καλύτερη, ήμασταν καλύτεροι σε απόδοση από ότι στον ημιτελικό. Κόντρα στη Βουλιαγμένη θέλαμε να δείξουμε ποιος είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα. Στον τελικό, χωρίς αυτό το άγχος, δείξαμε πραγματικά τι αξίζουμε. Πρέπει να τονιστεί η πορεία αυτής της ομάδας στη Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Αυτό κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες. Είναι σημαντικό για τον ελληνικό αθλητισμό. Ονειρευόμαστε κάθε χρόνο ευρωπαϊκές κορυφές γιατί έχουμε ένα σωματείο που μας στηρίζει και μας παρέχει τα πάντα».

Για τη διαιτησία: «Ένα μπλακ άουτ για τέσσερα λεπτά η ομάδα με διαιτητική βοήθεια κατέρρευσε. Το αστείο με τους διαιτητές πρέπει να σταματήσει. Η διαιτησία σε σοβαρές φάσεις έπαιξε ρόλο. Θέλαμε το τρόπαιο να τον ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό  ξανά στην κορυφή.  Αν είχαμε κολυμβητήριο όλα θα ήταν αλλιώς σε κάθε επίπεδο. Αν δεις τις εγκαταστάσεις της Σαμπαντέλ είναι φοβερό και συνεχώς κάνουν πράγματα».

Για το περιστατικό με την κα Καμμένου:«Μέχρι τώρα και δεν ρωτήθηκα και δεν ήθελα να δώσω μεγαλύτερη έκταση στο συγκεκριμένο περιστατικό Στεναχωριέμαι που μέσα σε αυτό το ντροπιαστικό γεγονός βρίσκεται και το δικό μου όνομα, χωρίς να γνωρίζω το γιατί. Θα πω τα γεγονότα όπως έγιναν και δεν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει, εκτός εάν ψεύδονται. Με το που τελείωσε ο ημιτελικός και πανηγυρίζαμε την πρόκριση ήρθε προς το μέρος μου η προπονήτρια της Βουλιαγμένης με σηκωμένο το δάχτυλο προς το μέρος μου και μου λέει «ντροπή σου, θα’ πρεπε να ντρέπεσαι, να ζητήσεις συγνώμη». Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται και ειλικρινά δεν με αφορά. Η  πρώτη μου αντίδραση και φαίνεται σε ένα βίντεο είναι που της λέω «μην μιλάς, μην με πλησιάζεις». Βγαίνω από την πισίνα και κατευθύνονται ο Κώστας Χατζηδάκης και ο κ. Δαλέζιος για να την απομακρύνουν από εμένα, καθώς από τη μεριά μου δεν υπήρξε κανένα περιστατικό.. Ήταν μία ακατανόητη επίθεση προς το πρόσωπό μου, που δεν θέλω να το πάρω προσωπικά γιατί ενδεχομένως να μην μπορούσε να δεχτεί την ήττα και δεν θέλω να το κρίνω παραπάνω».

Άλκηστη Αβραμίδου

Για τον τελικό: «Το δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή. Θεωρώ βέβαια εξίσου δύσκολο να φτάσεις και σε αυτό.  Έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα και αυτό φαίνεται από τις συνεχείς παρουσίες σε τελικούς. Όλοι, εκτός από τους διαιτητές, μας σέβονται και μας υπολογίζουν. Η Σαμπαντέλ μας φοβόταν πάρα πολύ. Για τέσσερα λεπτά δεν ήμασταν η ομάδα που ήμασταν τα προηγούμενα τρισίμιση οκτάλεπτα και χάσαμε.  Σοκαριστήκαμε όλοι με την εξέλιξη αυτή, που ήταν η χειρότερη που θα μπορούσε να είναι. Δεν μπορεί να υπάρχει απογοήτευση από την προσπάθεια».

Για τη στήριξη της διοίκησης: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μιχάλης Κουντούρης πιστεύουν σε εμάς και είναι πάντα δίπλα μας. Μας προσφέρουν τα πάντα και συνεχίζουν να χρίζουν πράγματα για εμάς».

Για το μέλλον της ομάδας: «Χαιρόμαστε να δώσουμε κάτι στα μικρά κορίτσια ώστε να μας ξεπεράσουν και να γίνουν καλύτερες από εμάς. Πρώτα είσαι καλός αθλητής και μετά γίνεσαι καλός πρωταθλητής».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button