ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού αγωνίζονται για την τραγωδία στο Μάτι

Φιλικό παιχνίδι θα δώσουν οι Βετεράνοι άσοι του Θρύλου, το Σάββατο το απόγευμα στην Νέα Μάκρη για την ενίσχυση της πληγείσας περιοχής

 

Την έντονη κοινωνική τους δράση συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Βετεράνοι άσοι του Ολυμπιακού.

Σε μία χρονική περίοδο, όπου η Πολιτεία … αδυνατεί να βρει ουσιαστικές λύσεις αγνοώντας να επιδείξει τη δέουσα προσοχή στην πληγείσα περιοχή στο Μάτι από τις περυσινές καταστροφικές πυρκαγιές, που σκόρπισαν τον θάνατο σε πάνω από 100 συνανθρώπους μας, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων μπαίνουν μπροστάρηδες, σπεύδοντας να δώσουν τη δική τους χείρα βοηθείας.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων που δίνουν, έχουν προγραμματίσει έναν ακόμα για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της περιοχής. Το Σάββατο 18 Μαΐου στο Μάτι Αττικής, στις 16:00, στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, στη Νέα Μάκρη.

Αντίπαλος θα είναι η ομάδα επίλεκτων #Hug4Mati με σκοπό την ενίσχυση των εγκαυματιών της 23ης Ιουλίου 2018. Ένας αγώνας με ιερό σκοπό, στον οποίο θα πρέπει να δώσει το «παρών» όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 5€ και μπορεί να τα προμηθευτεί κανείς, είτε είναι εκτός Αττικής, ακόμα και εκτός Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button