ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Οι οπαδοί μας θα είναι εκεί, όπως πάντα!»

Έκκληση στον μοναδικό κόσμο του Ολυμπιακού για μαζική στήριξη στον κρίσιμο επαναληπτικό με την Κίνεφ Κίρισι απηύθυνε η Αλεξάνδρα  Ασημάκη.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ματς της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού με την Κίνεφ Κίρισι έχει ξεκινήσει. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Παρασκευή (16/3) στις 19:15 (μετάδοση από το OSFP TV) την πρωταθλήτρια Ευρώπης στον επαναληπτικό προημιτελικό που θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκα και θέλουν νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να σφραγίσουν για 4η σερί σεζόν την παρουσία τους στην τελική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη στη δήλωσή της στο osfp.gr για το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «8» της Ευρωλίγκα, στάθηκε στην σημασία της παρουσίας των φιλάθλων του Ολυμπιακού, την Παρασκευή στο Παπαστράτειο. Αναλυτικά το περιεχόμενο των δηλώσεών της αθλήτριας του Θρύλου έχει ως εξής:

«Aυτή τη στιγμή, είναι το σημαντικότερο παιχνίδί της χρονιάς. Προερχόμαστε από ένα αποτέλσεμα στη Ρωσία μια ισοπαλία και τα πάντα θα κριθούν στον Πειραιά. Είναι πολύ σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας η παρουσία του οποίου αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς και μας δίνει επιπλέον δύναμη. Από κει και

πέρα αυτό πρέπει να το βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε τα λάθη μας στο πρώτο ματς και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει τακτικά στις προπονήσεις θα τα καταφέρουμε. Παίζουμε με μια πολύ μεγάλη αντίπαλο, αλλά έχουμε την ποιότητα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Περιμένουμε ότι οι οπαδοί μας θα είναι την Παρασκευή εκεί όπως πάντα. Τους καλούμε όλους κοντά μας για να πάρει «φωτιά» το Παπαστράτειο. Θέλουμε να περάσουμε στο Final 4 της Ευρωλίγκα και να διεκδικήσουμε τον ανώτερο ευρωπαϊκό τίτλο όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button