ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι λόγοι που ο Βούκοβιτς θέλει Ολυμπιακό

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να είναι κοντά στην περίπτωση του Γιάγκος Βούκοβιτς συνεχίζουν να έρχονται από Τουρκία μεριά.

Και δεν πρόκειται απλά για αναφορές, αλλά για δηλώσεις είτε του Προέδρου της ΚόνιαΣπορ, είτε του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, καλή ώρα την Δευτέρα.
Ο Μουσταφά Εραγιντίν, Τούρκος εκπρόσωπος του Σέρβου αμυντικού, ανέφερε ότι έχει υπάρξει συνάντηση με το Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, εξιστορώντας όλο το στόρι του φλέρτ.

“Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και βετεράνος Σέρβος ποδοσφαιριστής, Ντάρκο Κοβάσεβιτς παρακολούθησε σε ματς της Εθνικής ομάδας τον Βούκοβιτς και του άρεσε. Του μίλησε μετά το παιχνίδι και του έκανε πρόταση. Ο Βούκοβιτς, που είναι ευγενικός, του είπε πως για το συμβόλαιο θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τον μάνατζέρ του. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε με τη SEG, όπου ανήκει ο Βούκοβιτς και είμαι εγώ επικεφαλής. Η εταιρεία μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να κλείσω ένα ραντεβού ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και την Κόνιασπορ”, δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος του περνώντας σε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

“Ο Βούκοβιτς έχει περάσει στο τελευταίο στάδιο της καριέρας του. Θέλει να βγάλει λεφτά τώρα. Υπάρχει η ευκαιρία και δεν θέλει να χαθεί. Θα πάρει τρεις φορές τον μισθό που έβγαζε στην Κόνιασπορ. Συν τοις άλλοις, υπάρχει περίπτωση να παίξει στο Champions League. Ο προπονητής του στην Εθνική θέλει, επίσης, να τον δει στον Ολυμπιακό. Επίσης σκέφτεται και τα παιδιά του. Υπάρχει διεθνές σχολείο στην Ελλάδα. Τα παιδιά του θα πρέπει να πάνε σχολείο εκεί. Έχει 4 παιδιά και είναι υπεύθυνος για αυτά τα παιδιά, αλλά και μια οικογένεια 20 ατόμων”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button