ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Οι καταραμένοι αυτής της ζωής συνεχίζουν!»

11750739_10153423513404407_5853761513360121868_n

Το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο άφησε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την δική του ξεκάθαρη και κρυστάλλινη θέση έδωσε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με μήνυμα που ανέβασε στα social media, εστίασε στη συνάντηση του Πρόεδρου των Πρωταθλητών Ελλάδας Βαγγέλη Μαρινάκη με τους Κινέζους και φρόντισε να γκρεμίσει την προπαγάνδα κάποιων που προσπάθησαν να πείσουν ότι ο ηγέτης του Ολυμπιακού σκοπεύει να πουλήσει μέρος των μετοχών του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Οι καταραμένοι αυτής της ζωής συνεχίζουν! Πράγματι έγινε επίσκεψη Κινέζων που εκπροσωπούν εταιρεία κολοσσό και μια από τις σπουδαιότερες ομάδες! Είδαν τις εγκαταστάσεις σε γήπεδο και προπονητικό, ενθουσιάστηκαν, έμαθαν πολλά για το ποδόσφαιρο, μας έδωσαν θερμά συγχαρητήρια και γύρισαν στην πατρίδα τους! Τώρα για εσάς που κάνετε σενάρια θερινής νυκτός, ακούστε το άλλη μια φορά! Ο κύριος Μαρινάκης σας υποσχέθηκε 15 χρόνια ακόμα ΠΟΝΟ! Μη γράφετε αηδίες γιατί μπορεί να τα κάνει 25!»

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις για την πραγματική εγκληματική οργάνωση που καίει αυτοκίνητα, την οποία οι «αντικειμενικοί» φρόντισαν να καλύψουν, προκειμένου να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια.

«ΥΓ•: Ρε ερευνητές δημοσιογράφοι, με τη στάση σας στο θέμα με την πραγματική εγκληματική οργάνωση που καίει αυτοκίνητα, απλά αποδεικνύετε ποιός είναι το αφεντικό σας. Γιουσουφάκια σκυφτά μια ζωή…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button