ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Θρυλικοί νέοι έπιασαν κορυφή διασύροντας τον Παναθηναϊκό(5-0)!

14962213_872658409536426_1394234168_n

Το καλύτερο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου φαίνεται πως το φύλαγαν για σήμερα οι νέοι του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι των αιωνίων, νικώντας με 5-0 τον Παναθηναϊκό!

Με μια εξαιρετική εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του ματς, διέσυραν τον Παναθηναϊκό με 5-0, με ντοπιέτα από Ανδρούτσο και Βρουσάι και ένα γκολ του Μανθάτη και έπιασαν κορυφή με 22 βαθμούς, ξεπερνώντας τον Παναθηναϊκό που έμεινε με 21. Παράλληλα η ομάδα του Βασίλη Βούζα έμεινε η μόνη αήττητη και μάλιστα χωρίς ακόμα να έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα.

14915160_940640276068991_8774667137080455444_n

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες, όμως οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το πρώτο τέρμα ήρθε από τον Ανδρούτσο στο 15′. Ο πρώτος σκόρερ των “ερυθρόλευκων” με προσωπική ενέργεια παίρνοντας την μπάλα λίγο μετά το κέντρο, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο συρτό αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Με την ψυχολογία στα ύψη, οι “ερυθρόλευκοι” άρχισαν να κάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Δύο λεπτά αργότερα ο Ανδρούτσος μετά από σέντρα του Μανθάτη σουτάρει, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ μπλόκαρε την μπάλα. Στο 26′ το φάουλ του Τσιμίκα πέρασε παράλληλα από την εστία των “πρασίνων” και ο Νικολάου δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα. Ο Παναθηναϊκός είχε μια καλή ευκαιρία με τον Χατζηγιοβάννη, όμως ο Ανδρούτσος γύρισε στην άμυνα και έκοψε το σουτ του νεαρού βγάζοντας την μπάλα κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι με τον ίδιο ρυθμό και άρχισε να πιέζει από νωρίς. Στο 62′ ήρθε το 2-0, όταν ο Μανθάτης από δεξιά έκανε την κούρσα, σέντραρε στο 2ο δοκάρι και ο Βρουσάι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο πριν κοπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί έγινε και το 3-0, με τον Τσιμίκα αυτή τη φορά να σεντράρει και τον Βρουσάι και πάλι να πετυχαίνει με κεφαλιά δυναμίτη ένα πολύ όμορφο τέρμα. Κάπου εκεί ο Παναθηναϊκός δεν είχε αντοχές και οι μηχανές του Θρύλου δούλευαν στο μάξιμουμ. Έτσι, στο 76′, ο Τσιμίκας με ένα δύο βρέθηκε αριστερά στην περιοχή και με συρτή σέντρα βρήκε στο πέναλτι τον Ανδρούτσο και αυτός με το αριστερό πέτυχε με την δική του ντοπιέτα το 4-0, με γκολ καρμπόν όπως αυτό κόντρα στον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική. Το τελικό 5-0 ήρθε με μαγική ενέργεια του Μανθάτη στο 88′, ο οποίος έσκαψε την μπάλα έξω από την περιοχή και πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.

imageedit_1_3150890614

Το παιχνίδι παρακολούθησε και η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, με τον Φορτούνη και τον Τσόρι Ντομίνγκες να βρίσκονται στην εξέδρα. Μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι ποδοσφαιριστές άκουσαν τα μπράβο από τον Πορτογάλο τεχνικό της πρώτης ομάδας, Πάουλο Μπέντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας(79′ Κουγιός), Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Μεγαρίτης, Κηπουρός(67′ Βάρκας), Μανθάτης, Βρουσάι, Ανδρούτσος

Παναθηναϊκός: Χαλκίδης, Βαλμάς, Μαυρομάτης, Ευαγγέλου(15′ Θεοχάρης), Ανδρέου, Μίγγος, Παπανικολάου(77′ Δημητρούλας), Αγγελόπουλος, Πίσπας, Χατζηγιοβάννης(68′ Κουντουριώτης), Μπουζούκης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button