ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι “Εξυγιαντικοί ευαισθητούληδες”

Πραγματικά έχουμε συγκινηθεί από την προσπάθεια των εντύπων της ΑΕΚ και των  διαφόρων τύπων που προσπαθούν  να μας δείξουν πόσο μεγάλοι ήρωες είναι οι παίκτες της ΑΕ6άρας και του προπονητή τους Ζουζουνίδη την ίδια ώρα που εμείς έχουμε στήσει στα πέντε μέτρα τον Φετφατζίδη. Γράφει ο Redistas.

Σήμερα άκουσα σε μία εκπομπή στο ράδιο ,ότι το ποδόσφαιρο  είναι στιγμές και πραγματικά μία ή δύο μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μία λάθος εκτίμηση του Γκιγέρμε και γκολ με κεφαλιά του …Μπακασέτα(Ελεος) και  μία χαμένη ευκαιρία του Φετφατζίδη.  Δεν είναι η πρώτη φορά που ο “Φέτφα” χάνει ευκαιρία φέτος, αλλά τι λέτε; Δεν ήθελε να βάλει γκολ; Δεν ήθελε να γίνει ήρωας;  Ηταν η χαλαρότητα του, ήταν η σιγουριά του…Είναι όμως παίκτης του Θρύλου και το ανάθεμα δεν πρέπει.

Είδαμε και τη διαιτησία.. Μαύρα χάλια ο Δανός.  Το γιατί είναι γνωστό και το έχετε διαβάσει. Τα “πλοκάμια” της “εξυγίανσης” με  την επικάλυψη  ξένων διαιτητών  απλώνονται.

Αγωνιστικά, το χω ξαναγράψει. Την ομάδα δεν την φοβάμαι. Και πιστεύω ότι με τη διακοπή τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο. Ο Μαρτίνς θα την ανακατέψει την τράπουλα και αυτοί που είναι στο 70 ή 80 % ετοιμότητας θα πάνε στο 100% και η ομάδα θα  είναι  όπως πρέπει.

Θα βρούμε και άλλους να μας κοντράρουν με πολλούς και διάφορους τρόπους, ωστόσο διοίκηση -προπονητής-παίκτες-κόσμος πρέπει να μείνουμε ενωμένοι .

Να πω και λίγο για τους “Ευαισθητούληδες” που πειράχτηκαν για τον Φορτούνη  θα τους θυμίσουμε δύο παιδιά δικά τους..Χωρίς πολλά λόγια οι φωτογραφίες.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button