ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι “εγγυήσεις” για την τετράδα

Έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές, πως δεν αξίζει να καθόμαστε περισσότερο από όσο πρέπει πάνω από μία ήττα. Το παιχνίδι με την Αρμάνι πέρασε, ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε, τέλος, μέχρι εκεί. Τσεκάραμε ότι έπρεπε να μάθουμε από το συγκεκριμένο πάθημα – μάθημα και προχωρούμε παρακάτω.

Ο δρόμος για την τετράδα δεν παύει να είναι ανοιχτός και, γνωρίζοντας πολύ καλά τι μπορεί να καταφέρει ο Ολυμπιακός που ξέρουμε και που αγαπάμε να βλέπουμε, το θεωρούμε, αδιαμφισβήτητα, σίγουρο πως μία από τις τέσσερις προνομιούχες θέσεις που δίνουν πλεονέκτημα στην οκτάδα θα είναι ερυθρόλευκη.

Το πρόγραμμα των πρωταθλητών είναι φορτωμένο, αλλά περιλαμβάνει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκεί που ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι.

Η αρχή γίνεται αύριο με την Μπάμπεργκ και μέσα στο Φλεβάρη έχει μόνο το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις. Ακολουθούν δύο εκτός έδρας με Φενέρ και Μακάμπι και μετά έχουμε την επιστροφή στο ΣΕΦ με Νταρουσάφακα και Γαλατάσαραϊ τον Μάρτιο. Στις 22/3 θα γίνει το ταξίδι για τον αγώνα – γιορτή με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και δύο μέρες αργότερα η Ρεάλ έρχεται στο Φάληρο σε ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί και ντέρμπι κορυφής, αναλόγως με το πως θα έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία ως τότε.

Η κανονική διάρκεια θα ολοκληρωθεί με δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι στην Αναντολού και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button