ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Οι δρόμοι μας θα συναντηθούν στο μέλλον!»

13700027_1042417065795272_1434678378095407488_n

Για τους λόγους, που τον εξώθησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Γούνας μέσω μηνύματός του στα social media.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τις κορυφαίες και τεράστιες στιγμές τίτλων, διακρίσεων και προσωπικής δόξας, που έζησε στο πέρασμα της τελευταίας τριετίας, όπου φόρεσε το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό του Αλέξανδρου Γούνα.

Ο διεθνής περιφερειακός, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσεια πό τους νταμπλούχους Ελλάδα ςκαι δυτεαθλητές Ευρώπης, ω΄στε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, με μήνυμα, που ανέβασε στον προσπωικό του λογαριαμσό στο facebook άφης εορθάνοικτο το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Αυτοκράτορα Θρύλο

Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αλέξανδρου Γούνα

«Μετά από τρεις σεζόν στον μεγάλο αθλητικό οργανισμό που λέγεται Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ως παίκτης της ομάδας υδατοσφαίρισης, ξέρω καλά πως οι νίκες είναι στο DNA του συλλόγου, αναγνωρίζω πως δίνει ευκαιρίες στους νέους και έχει δημιουργήσει μια ομάδα που παίζει όμορφο πόλο

.Ο Ολυμπιακός προσδοκά και αξίζει να καταφέρει σπουδαία πράγματα. Τίποτα λιγότερο. Γι’ αυτό, αποτελεί απόφαση – σταθμό για μένα το να αποχωρώ φέτος από αυτόν τον σύλλογο . Θα πάρω, όμως, μαζί μου τόσες ξεχωριστές αναμνήσεις, όπως και εμπειρίες, που ελπίζω ότι θα με βοηθήσουν στο μέλλον.

Νιώθω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, ότι είμαι στην καλύτερη αγωνιστική ηλικία και θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρο κάθε Έλληνα υδατοσφαριστή, δηλαδή να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου σε μια ομάδα του εξωτερικού.

Εύχομαι στον Ολυμπιακό να είναι πάντα στο υψηλότερο επίπεδο και πιστεύω (ακράδαντα) ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν και πάλι στο μέλλον.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο πολύ θα μου λείψει η εικόνα του να μπαίνω στο κολυμβητήριο του Πειραιά και να βλέπω όλον αυτόν τον κόσμο να μας επευφημεί. Είναι δύσκολο να λες αντίο… Τώρα, όμως, είναι η ώρα για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για μένα και να δοκιμάσω μια νέα μεγάλη πρόκληση.

Είμαι ενθουσιασμένος για όσα αισιοδοξώ ότι θα συμβούν στο μέλλον.

Σας ευχαριστώ όλους. Εις το επανιδείν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button