ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι διαρροές ..το ρεπορτάζ και ο Λάζαρος

Ενοχλήθηκε,διαβάζω. ο κος Γραμμένος  για τις ..διαρροές λέει στο θέμα του Λάζαρου. Αλλοι γράφουν ότι δεν βγήκε απόφαση για τον Λάζαρο. Και αναρωτιέμαι. Που ζω ο άνθρωπος; Στο Διάστημα;

Tα τελευταία χρόνια άλλο τίποτα από διαρροές για πολύ σοβαρά θέματα που αφορούσαν κυρίως  τα οποία είχαν να  κάνουν με  τη δικαιοσύνη. Τότε όλοι μιλούσαν για σοβαρότατες αποκαλύψεις, τεράστια δημοσιογραφική δουλειά και ρεπορτάζ. Τώρα για την απόφαση που αφορούσε στο Λάζαρο.. μόνο που δεν θα πέσει η Κυβέρνηση.

Τα έλεγα και στο ραδιόφωνο του ΑΡΤ με τον Δντη του fws,Γιώργο Χαλά.  Στην Ελλάδα ξέχωρα του ότι στην Ελλάδα ισχύει το ότι δηλώσεις είσαι,  η λογική του να κάνουμε το άσπρο -μαύρο και τούμπαλιν αλλά και το ότι μας συμφέρει είναι μαγκιά και ότι δεν μας συμφέρει το πετάμε είναι πραγματικά κακή συνήθεια.

Για να τα λέμε ΟΛΑ. Και απόφαση για το  Λάζαρο βγήκε και στον Ολυμπιακό θα συνεχίζει να τιμάει τη φανέλα που τόσο καψούρα είχε να τη φορέσει και τίποτα άλλο δεν θα γίνει όσο και αν κάποιοι πιέζουν καταστάσεις. Και δυστυχώς για κάποιους θα συνεχίσει να τους εκθέτει..Και στο κάτω -κάτω αν τον ήθελαν στην ΑΕΚ ας τον κράταγαν.. Τα υπόλοιπα είναι απλά λόγια..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button