ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Οι διαιτητές μου ζήτησαν συγνώμη!»

Εξοργισμένος με τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παρουσιάστηκε ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης.

 

Ο Ολυμπιακός απώλεσε δύο πολύτιμους βαθμούς στο «κεκλεισμένων των θυρών» ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Παναθηναϊκό,

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης παρουσιάστηκε αηδιασμένος για τη φάση στην οποία καταλογίστηκε το «μαϊμουδένιο» πέναλτι στην ανατροπή του Ινσούα, με το οποίο οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 1-1.

Παράλληλα, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, τόνισε ότι οι διαιτητές του εκμυστηρεύτηκαν πως εφόσον έχουν κάνει λάθος στη φάση του πέναλτι, τότε θα ζητήσουν συγγνώμη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αηδίασα σήμερα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει, ο παρατηρητής διαιτησίας με φώναξε ενώπιον των διαιτητών και είπε πως δεν ήταν πέναλτι του Παναθηναϊκού. Οι διαιτητές ήταν επιφυλακτικοί αλλά εκ των προτέρων μου ζήτησαν συγγνώμη αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, από τα πέντε εκατομμύρια φιλάθλους του Ολυμπιακού. Μου συμβαίνει πρώτη φορά αυτό, τους συγχαίρω, το παραδέχθηκαν ενώπιον των παρατηρητών της Σούπερ Λιγκ. Η συμπεριφορά τους με εξέπληξε. Θα είναι καλό να συνεχιστεί αυτή η ιστορία και να αποδοθούν τα νόμιμα, να δουν όλοι ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα. Όφειλα να το φέρω στη δημοσιότητα. Θα δουν οι διαιτητές και όπως μου είπαν θα έρθουν να ζητήσουν συγγνώμη, μου είπαν πως δεν έχουν δικαίωμα να μιλήσουμε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Πιστεύω και το είπα, πως δεν υπήρχε πέναλτι, είναι έξω από τη μεγάλη περιοχή».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button