ΒΟΛΕΪ

Οι δηλώσεις των Κυπελλούχων Ελλάδας

Pερήφανες για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στις Σέρρες  ήταν οι Αρέτα Κονόμη, Χουντ Σκοτ, Κατερίνα Ζακχαίου, Κωνσταντίνα Βλαχάκη και Λάουρα Έμοντς. Με τις «ερυθρόλευκες» να αφιερώνουν το τρόπαιο στη μεγάλη άτυχη, Κατερίνα Γιώτα.

Αναλυτικά:

Αρέτα Κονόμη: «Είμαι περήφανη που είμαι σε αυτή την ομάδα και οι 9 σερί τίτλοι είναι κάτι πολύ δύσκολο να το καταφέρει. Το τρόπαιο αυτό είναι λίγο γλυκόπικρο γιατί χτύπησε η Κατερίνα και δεν μπορέσαμε να το χαρούμε όπως θα θέλαμε. Της αφιερώνουμε αυτό το κύπελλο και ελπίζουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας. Ο κόσμος μας είναι απίστευτος και μας έδωσε ώθηση, είναι πάντα στο πλευρό μας, ο έβδομος παίκτης μας και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα».

Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ : «Είχαμε ένα φοβερό παιχνίδι στον τελικό. Δυστυχώς μια από τις καλύτερες παίκτριες μας τραυματίστηκε αλλά παίξαμε ακόμα πιο ενωμένες και για την Κατερίνα και φτάσαμε στην κατάκτηση του κυπέλλου».

Κατερίνα Ζακχαίου: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για αυτό. Δουλέψαμε σκληρά. Η Σαντορίνη έπαιξε πολύ καλά αλλά ήμασταν ανώτερες και πήραμε τη νίκη και το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Θέλω να το αφιερώσω στην Κατερίνα, που τραυματίστηκε σήμερα, στην ομάδα μου και στην οικογένεια μου».

Κωνσταντίνα Βλαχάκη: «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό το κύπελλο. Ο τελικός σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό της Κατερίνας και μας αφήνει μια πικρία. Κατακτήσαμε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς και τώρα συνεχίζουμε δυνατά για το πρωτάθλημα για να ολοκληρώσουμε το νταμπλ».

Λάουρα Έμοντς: «Ήταν ένα πολύ καλό και δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένες και ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας και φτάσαμε στη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου. Οι φίλαθλοι μας ήταν για μια ακόμα φορά καταπληκτικοί, μας έδωσαν ώθηση να φτάσουμε στο στόχο μας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button