ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Οι “αφανείς” πρωταθλητές του Θρύλου

Το τρόπαιο στα χέρια του αρχηγού, οι πανηγυρισμοί, τα ερυθρόλευκα χαρτάκια, το χειροκρότημα στον κόσμο και η ανταπόδοση είναι μερικές από τις εικόνες που μένουν στο ανθρώπινο μάτι, ειδικά μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν. Μία σεζόν που επέστρεψε στον Πειραιά κάτι που έλειπε για τρία ολόκληρα χρόνια. Η κούπα του πρωταθλητή.

Κούπα του πρωταθλητή δεν είναι όμως μόνο οι παίκτες και ο προπονητής. Υπάρχουν και οι “αφανείς” ήρωες, τους οποίους πολλοί δεν γνωρίζουν, αλλά που αν δεν υπήρχαν, τίποτα από όλες αυτές τις μαγικές σκηνές που είδαμε σήμερα δεν θα μπορούσαν να ήταν τόσο στην εντέλεια!

Ο λόγος για τους φροντιστές της ομάδας του Θρύλου, Σπύρος Μπλέτσας και Γιάννης Πολυτάρχου. Οι αφανείς ήρωες που έχουν στην “πένα” τους, από σήμερα ξανά, πρωταθλητές Ελλάδος. Τα αποδυτήρια στην εντέλεια, τα ρούχα, οι φανέλες των αθλητών, όλα εκεί που πρέπει να βρίσκονται και την στιγμή που πρέπει. Κάθε λεπτό, κάθε στιγμή το δεξί χέρι των πρωταθλητών Ελλάδος! Και σε αυτούς αξίζουν πάρα πολλά μπράβο! Και σε αυτούς αξίζουν πολλά ευχαριστώ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button