ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι έξυπνες λύσεις του Μαρτίνς για τον “Γολγοθά”!

Πολλές οι αλλαγές του Πορτογάλου με την Λαμία

Ο μήνας που ξεκίνησε είναι πιο… φωτιά κι από τη φωτιά για τον Ολυμπιακό, με αναμετρήσεις κρίσιμες – κάποιες δίχως αύριο – σχεδόν ανά τριήμερο!

Ο Πέδρο Μαρτινς και οι παίκτες του καλούνται να φέρουν εις πέρας αυτό το “διαβολομήνα” έξυπνα, σωστά και αποτελεσματικά.

Ο Ολυμπιακός μετά την τεσσάρα στον Πανιώνιο, στρέφει την προσοχή του στο αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (6/2, 17:00).

Σίγουρα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Super League είναι ένα από τα σημαντικότερα ματς που ακολουθούν, όμως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να καθαρίσουν από την Τετάρτη την υπόθεση πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με αρκετές αλλαγές τους Πειραιώτες, έχοντας ανοίξει το ροτέισον με 19 ποδοσφαιριστές μετά τις γιορτές.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να ξεκινήσει βασικός ο Ζιλ Ντίας που έδειξε πως είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον δικέφαλο.

Από κει και πέρα, ο Αβραάμ έχει… δρόμο να διανύσει ακόμη μέχρι να είναι έτοιμος, ενώ σχεδόν βέβαιη θεωρείται η παρουσία του Μασούρα και πιθανότατα και του Σολδάνο στην γραμμή κρούσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button