Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Οδοστρωτήρας» ο Πρίντεζης!

1547079

Βγαλμένος από τις πιο εντυπωσιακές του βραδιές και με … φόρα από τους περυσινούς συγκλονιστικούς τελικούς, ο διεθνής φόργουορντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Ελλάδας παρασύροντας τους συμπαίκτες του προς τον θρίαμβο.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Παίκτης γεννημένος για τα μεγάλα παιχνίδια αποδεικνύετια όλα αυτά τα χρεόνια που μεγαλουργεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Γιώργος Πρίντεζης!

Ο διεθνής φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδας με εμφάνιση βγαλμένη από το  πλούσι ταλέντο και μεγαλείο του, ήταν ο παίκτης, που ενέπνευς και συμπαρέσυρε τους Πειραιώτες στο εντυπωσιακό 88-63 επί του Παναθηναϊκού!

Με το απαράμιλλο πάθος του και την ψυχική του δύναμη, ο διεθνής φόργουορντ συνέχισε από το σημείο, που είχε …σταμαήσει στους αξέχαστους και συγκλονιστικούς περσινούς τελικούς των πλέι – οφ, που χάρισαν στον Ολυμπιακό τον συναρπαστικότερο τίτλο της ιστορίας του!

Με τους 18 πόντους, που πέτυχε, αλλά και την προσφορά του σε όλους τους τομείς της στατιστικής και …μη ο Γιώργος Πρίντεζης αποτέλεσε το σημείο αναφοράς και τον πιο καθοριστικό παίκτη, που ώθησε τον Θρύλό σε αυτό το εκκωφαντικό 88-63 επί των «πρασίνων». Μία νίκη, η οποία αναμέεντια να εκτοξεύσει στα ύψη την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των «ερυθρόλευκων» ενόψει της κρίσιμης συνέχειας!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button