ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα…

Πάνω που λέγαμε πριν δύο εβδομάδες ότι δεν τα έχουμε δει τελικά όλα σε αυτή τη χώρα, έρχεται και η θλιβερή επιβεβαίωση. Μία επιβεβαίωση που είχε ώρα… 00.58 ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή!

Μας δουλεύουν λέτε; Βάλτε και κάτι παραπάνω… Έλεγε ο Μηλιώκας στο τραγούδι του “να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ…ες”. Μας έχουν πει ήδη ξεκάθαρα κατάμουτρα! Τι δεν καταλαβαίνουμε πια; Στη 1 η ώρα χαράματα εδέησαν να βγάλουν στο… τσακ μπαμ μία απόφαση – σκάνδαλο στα χρονικά της ελληνικής δικαιοσύνης. Και εδώ είναι που δικαιώνονται όλοι όσοι φώναζαν όλη τη χρονιά για “επιλεκτική δικαιοσύνη” και για “ευαισθησία” απέναντι σε ομάδες και οπαδούς.

Νέα Σμύρνη, Αγρίνιο, Κέρκυρα, Γιάννενα, Τούμπα. Απαγορευμένες μετακινήσεις, οργανωμένες μετακινήσεις, εκτός έδρας αγώνες που έπαιζαν… σε επανάληψη τις οργανωμένες μετακινήσεις, τραυματισμός προπονητή και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο είπαν να λάβουν “σκληρά” μέτρα. Ο νόμος ήταν ξεκάθαρος. -3 βαθμούς, μηδενισμός του ΠΑΟΚ, κεκλεισμένων των θυρών δύο αγώνες και πρόστιμο. Μέσα σε μία νύχτα, μάλλον μέσα σε ένα ξημέρωμα ο νόμος έγινε ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ σώβρακο στα μέτρα του κώλου εκείνων που αποδεδειγμένα κόβουν και ράβουν…

Δεν θα μπορούσε να γίνει πιο προκλητικά και πιο ξεδιάντροπα. Όλη η Ελλάδα κατάλαβε τι έγινε! Μπορεί για τον Ολυμπιακό η απόφαση να εκκρεμεί εδώ και ένα μήνα περίπου, όμως για τον ΠΑΟΚ βγήκε τόσο γρήγορα και τόσο ξεκάθαρα! Κάτι μας λέει ότι την… περίμεναν εκεί στον ΠΑΟΚ την απόφαση, αφού είχαν προλάβει να εκδόσουν μέχρι και εισιτηρία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τυχαίο;

Πλέον το βλέπει όλη η Ελλάδα. Αυτή την απεγνωσμένη προσπάθεια όλων των αρμοδίων να το δώσουν το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Με τόση αγωνία, με τόση ένταση μη τυχόν και συμβεί τίποτα και τους χαλάσει το γλυκάκι τους. Πέναλτι από δω, οφσάιντ απο κει, πέναλτι στην Τρίπολη αλλά κάπου δεν τους κάθεται καλά η μαγιονέζα! Όσο και να προσπαθούν να του το δώσουν κάτι γίνεται και φαίνεται να το χάνει. Για αυτό, δώστου και περισσότερες προκλητικές αποφάσης που ταυτόχρονα δίνουν κάθε δικαίωμα στους υγιείς φιλάθλους να εξοργίζονται αφού μας δουλεύουν πλέον όλοι μέσα στα μούτρα μας.

Συγχαρητήρια κύριοι. Έχετε γίνει ρεντίκολο σε όλη την Ελλάδα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button