ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεμούδιασμα με το Μίσιγκαν!

Την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τη ρουτίνα των επίπονων προπονήσεων είχαν οι παίκτριες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις καθημερινές προπονήσεις, είχαν την Τρίτη οι αθλήτριες της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, στο προπονητικό διπλό κόντρα στο Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν. Με το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας και δεν κρατήθηκε σκορ, συνεχίστηκε η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

H προπονήτρια του Θρύλου, Ελένη Καπογιάννη χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεση της και παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασία της, οι αθλήτριες έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, με τις νέες να φαίνεται ότι προσαρμόζονται άμεσα στην στις απαιτήσεις του νταμπλούχου.

Στην αναμέτρηση αγωνίστηκαν οι : Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, Ανθή Μπαλτά Εβίνα Σταμάτη, Αφροδίτη Κοσμά, και Όλγα Χατζηνικολάου. Η Τάνια Χαλιβέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button