ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ξεμούδιασμα» για τον Θρύλο

Το πρώτο του φιλικό επί βελγικού εδάφους δίνει απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Τεσέντερλο (20:00, NS2).Ο κύκλος των φιλικών σε αυτό το δεύτερο κομμάτι» της προετοιμασίας ανοίγει τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το απόγευμα του Σαββάτου (14/7 – 20:00, NS2) στο πρώτο τους τεστ επί βελγικού εδάφους. Με τον Πέδρο Μασρτίςν να έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται όλο αυτό το διάστημα του «χτισίματος» της νέας ομάδας που δημιουργείται

Αξίζει να σημειωθεί.ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια που έδωσαν οι Πειραιώτες επί αυστριακού εδάφους και ήταν τα παρθενικά στην νέα σεζόν κόντρα σε Βάτενς (3-0) και Μποτοσάνι (5-0) αντίστοιχα, συνδύασαν τις ευρείες τους νίκες με πλούσιο θέαμα, όμορφες συνεργασίες και το κυριότερο αγωνιστική προσήλωση και πειθαρχία.

Στοιχεία, τα οποία επιθυμεί να τα διαγνώσει τόσο στο Βέλγιο, όπου οι παίκτες του Ολυμπιακού θα δώσουν τέσσερα φιλικά όσο και στην Ολλανδία.

Στο αποψινό φιλικό είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιήσουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τα «ερυθρόλευκα», τα δύο τελευταία χρονικά αποκτήματα του Θρύλου. Ο λόγος για τους Πορτογάλους Ντανιέλ Ποντένσε και Ρόντερικ Μιράντα.

Οι δύο νεοφερμένοι παίκτες θέλουν όσο τίποτε άλλο να φτάσουν πιο γρήγορα στο επιθυμητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης, για να μπορέσουν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό με το 100% των δυνάμεών τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button