ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκινάει για το έκτο συνεχόμενο ο Ολυμπιακός

Με φόντο τον έκτο διαδοχικό τίτλο και δέκατο στην ιστορία της ρίχνεται το βράδυ της Τετάρτης (31/10 – 21:15)  η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού στη μάχη της νέας Α1 κόντρα στον Εθνικό

 

Aπό το Κολυμβητήριο του Αλίμου με αντίπαλο τον Εθνικό ξεκινάει την Τετάρτη (31/10) στις 21:15 η διαδρομή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, με στόχο την κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος και 10ου συνολικά. Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη θέλουν να εκκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στη φετινή σεζόν η οποία ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες για την διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα και την επιστροφή στο Final Four της Ευρωλίγκας προκειμένου να διεκδικήσουν τον 4ο ευρωπαϊκό τίτλο! Η προετοιμασία των νταμπλούχων ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Εθνικό αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Κανετίδου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button