ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησε η σεζόν για τον αρχηγό! (Videos)

13886320_10155147593763289_1962988062749313319_n

 

Ο Βασίλης Σπανούλης άρχισε ατομικές προπονήσεις δείχνοντας πανέτοιμος να ηγηθεί και φέτος της προσπάθειας του Ολυμπιακού για κατακτήσεις τίτλων και διακρίσεων.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με τις μνήμες του μάγκικου και νικητήριου τριπόντου του στον συγκλονιστικό τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟ, που σηματοδότησε και την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου  πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό να τον συνοδεύουν ακόμη, ο Βασίλης Σπανούλης ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (2/8) τις ατομικές του προπονήσεις στο γυμναστήριο του ΣΕΦ!

Ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης του Θρύλου άφησε στην άκρη τις καλοκαιρινές του διακοπές κι έπεσε με τα …μούτρα στη δουλειά, ενόψει της νέας απαιτητικής όσο αι ιδιαίτερα κοπιαστικής σεζόν που περιμένει τον ίσιο και κατ’ επέκταση τους πρωταθλητές Ελλάδας

Με την ελπία ότι το τέλος τη θα βρει τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Ας απολαύσουμε τον μοναδικό Βασίλη Σπανούλη σε μεγάλες του στιγμές που τον σημάδεψαν σε αυτή την μέχρι τώρα θητεία του στον Ολυμπιακό!

https://youtu.be/MWfccHwuegU

https://youtu.be/9F2s2e77ORU

https://youtu.be/G8vEOtLCnVA

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button