ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησε η διάθεση των νέων διαρκείας

 

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (5/6) άρχισε η διάθεση των ολοκαίνουριων καρτών διαρκείας με τον κόσμο του Ολυμπιακού να σπεύδει να τα προμηθευτεί.

 

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού ξεκίνησε εδώ και λίγη ώρα η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας.

Αρκετοί φίλοι της ομάδας περνούν από το Γραφείο Μελών στο «Γ. Καραίσκάκης», ώστε να ανανεώσουν την μόνιμη θέση τους στον Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου και να στηρίξουν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας για επιστροφή στην κορυφή

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αισθάνθηκε την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος έχει κάνει σημαντική μείωση μέχρι και 10% σε σχέση με την περσινή σεζόν, προκειμένου να διευκολυνθούν όλοι όσο το δυνατόν γίνεται στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν θέλει να στερήσει από κανέναν το να πηγαίνει στο γήπεδο και να παρακολουθεί και στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα διευκολύνοντας όλους τους οπαδούς της ομάδας

Με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και από την πρώτη κιόλας ημέρας διάθεσης των νέων εισιτηρίων διαρκείας να σπεύδει να τα προμηθευτεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button