ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Ξεκίνημα με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες.

Η χρονιά για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής, με την πρώτη συγκέντρωση του τμήματος, και φυσικά οι «ερυθρόλευκες» έθεσαν άμεσα τους στόχους της νέας χρονιάς. Μπορεί να μην είναι όλες στο ξεκίνημα (καθώς υπάρχουν οι διεθνείς με την Εθνική μας ομάδα που αγωνίζονται στην Ολλανδία για τον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος), – όπως επίσης και κάποιες ξένες αθλήτριες – ωστόσο όλες θα έχουν ενσωματωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες -, με το μυαλό όλων να έχει αφετηρία την περυσινή εκπληκτική χρονιά που έκανε το «ερυθρόλευκο» τμήμα.
Τα κορίτσια του Θρύλου, μαζί με όλο το επιτελείο του Ολυμπιακού, την περυσινή αγωνιστική σεζόν, πραγματοποίησαν την καλύτερη πορεία που έχει κάνει το τμήμα μέχρι σήμερα, ένα τμήμα, το οποίο πρέπει να θυμίσουμε ότι πριν από χρόνια, ήταν έτοιμο να γνωρίσει τον υποβιβασμό στην Α2, σε ένα παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, γνωρίζει πλέον αρκετά καλά πρόσωπα και πράγματα στο Ρέντη, γνωρίζει ακριβώς τι πάει να πει Ολυμπιακός, και θέλει και ο ίδιος να επαναλάβει αυτή την εξαιρετική περυσινή χρονιά.
Αξίζει όμως να θυμηθούμε ακριβώς τι κατάφερε πέρυσι ο Ολυμπιακός βάζοντας τις βάσεις όχι μόνο για την φετινή, αλλά και για τις επόμενες χρονιές. Όσον αφορά τα εγχώρια, οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν ένα ακόμα νταμπλ, το 5ο διαδοχικό, φτάνοντας έτσι τους 12 διαδοχικούς τίτλους, μιας και έχουν και άλλες δύο κατακτήσεις Κυπέλλου Ελλάδος.
Ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς υπήρξαν πράγματα που έκανε η ομαδάρα του Κοβάτσεβιτς, όπου γράφτηκαν με τα πιο χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας. Η πορεία της ομάδας στο CEV Challenge Cup, μόνο ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς οι «ερυθρόλευκες» έγιναν η δεύτερη ομάδα που φτάνει να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό τελικό, πανηγυρίζοντας μάλιστα, μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Μπούρσα, στο Ρέντη, με την οποία γέμισαν μόνο με υπερηφάνεια και πραγματικά έντονα συναισθήματα όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Με εφαλτήριο λοιπόν, την περυσινή χρονιά, η αγωνιστική σεζόν που θα ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο, όλοι ελπίζουν αλλά πολύ περισσότερο θέλουν, να είναι ακόμα πιο μεγάλη, για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο στη χώρα, και έναν από τους μεγαλύτερους που υπάρχουν στον πλανήτη.
Και φυσικά δεν είναι άλλος από τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button