ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνημα με θρίαμβο για τους Παίδες!

1540941

«Ποδαρικό» με εκτός έδρας θρίαμβο επί του ΠΑΟ πραγματοποίησαν οι Παίδες του Θρύλου επικρατώντας 2-1 των «πρασίνων» στο Κορωπί.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορύσαν να περιμένουν οι Νέοι του Ολυμπαικού στο νέο πρωτάθλημα!

Οι πιτσιρικάδες του Νίκου Τοπολιάτη επικράτησαν στο Κορωπί της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού με 2-1 αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο και φρόντισαν με το ..καλησπέρα να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα αναφορικα΄με το κυνήγι του φετινού τίτλου!

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαμν κι έχαααν σωρεία ευκαιριών ω΄στε να φτάοσυν τον δείκτη του σκορ σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα.

Ο Θρύλος που μπήκε …αφιονισμένος στο ματς, άνοιξε το σκορ στο 22’ όταν έπειτα από σεντρα του Τσάβου, ο Σουρλής με όμορφη κεφαλιά έγραψε το 0-1

Οι «ερυθρόλευκοι» με την ψυχλλογία στα ύψη πλέον, ζευγάρωσαν τα τ΄λερματά τους στο 35’ με έξυπνοπ πλασέ του Τιμολέων , που προήλθε από εκτέλεση κόρνερ του Μούκα.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 67’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τουρκοχωρίτη, το οποίο έδωσε ο διαιτητής σε χέρι του Τιμολέων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Ηλιάδης, Τσάβος, Νικόλης (69’ Παπαγεωργίου), Ασλανίδης, Τιμολέων, Γούλας, Τόλιος (46’ Καρακώστας), Μούκα, Παπαδόπουλος (60’ Αρσενίδης-82’ Τζανετής), Σουρλής (77’ Ντότης), Κεραμίδας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button