ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ξεγυμνώνουν” το κατεστημένο οι Αγγελόπουλοι

Aργά αλλά σταθερά ,η μπασκετική σαπίλα που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια ετοιμάζεται για το κύκνειο άσμα της. Και για αυτό αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αδερφοί Αγγελόπουλοι που άργησαν αλλά πήραν μία ιστορική απόφαση.

Οι “ειδικοί” του μπάσκετ και οι “αγαπητικοί” του κατεστημένου που υπάρχει μέσα στα πολλά και διάφορα που λένε, έχουν πεί και ένα σωστό. Οτι μετά και τον ορισμό της τριάδας των ρέφερι στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν έπρεπε καν να κατέβουν στο ματς του κλειστού του ΟΑΚΑ.

Ισως όμως, από την άλλη, να έκαναν και κάτι σωστό. “Ξεγύμνωσαν” με τον τρόπο τους  live στο κρατικό κανάλι το μπασκετικό κατεστημένο.  Και άφησαν τους εκάστοτε να ρίχνουν “κροκοδείλια” δάκρυα για το μπάσκετ, ενώ τις τελευταίες ώρες το τι γράφεται και ακούγεται ,προσπαθώντας να πιέσουν, με τον τρόπο τους,  τους Αγγελόπουλους  να κάνουν πίσω πραγματικά έχει καταντήσει γραφικό.

Το τελευταίο ήταν για την Ευρωλίγκα.  Οτι και καλά αν ο Ολυμπιακός, δεν παίζει στην Ελληνική Λιγκα θα αποβληθεί από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Και το λέω ορθά και κοφτά.  Σιγά μη τυχόν η Ευρωλίγκα διώξει τον Ολυμπιακό  από την αγκαλιά της. Εδώ ο Μπερτομέου έκανε πίσω με τα πρόστιμα του Γιαννακόπουλου και την όλη του στάση και θα αφήσει τους “Ερυθρόλευκους” εκτός;Ποτέ των ποτών! Γιατί καλή η Ρεάλ ,καλή η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ αλλά χωρίς Ολυμπιακό όπως και Παναθηναϊκό Ευρωλίγκα δεν υπάρχει. Να λέμε αλήθειες.

Αυτό που έχει βέβαια πλάκα είναι η στάση των “απέναντι”.  Ξεχνάνε ότι είναι οι πρώτοι διδάξαντες στο “Δεν μας αρέσει η διαιτησία, δεν κατεβαίνουμε” το 1989 και το 1993, άρα το δις εξαμαρτείν ουκ ομάδας σοφής”, ενώ είναι ακόμα νωπές οι απειλές περί απόσυρσης από την Ευρωλίγκα  με την απόφαση -κωλοτούμπα  να είναι καλύτερη και από τους Ιωάννη Μελισσανίδη στα καλύτερα του. Και στην Ευρωλίγκα παίζουν και 12οι είναι . Οι Αγγελόπουλοι δεν πρόκειται  να κάνουν κωλοτούμπα ότι και να τους λένε ,ότι και να τους γράφουν. Διότι, δεν μπορούν και δεν ανέχονται να τους κοροιδεύουν κάποιοι και να παίζουν  με την υστεροφημία τους και τα λεφτά τους. Τώρα ,τα προσωπικά τους προβλήματα αφορούν εκείνους και σίγουρα ξέρουν καλύτερα  πως θα τα αντιμετωπίσουν. Το σίγουρο είναι πως είναι άρρωστοι Ολυμπιακοί  και θα κάνουν τα πάντα  για να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΥΓ: Δικαιολόγώ πάντως τον Παναθηναϊκό. Οταν έχεις μάθει να σε παίζουν 100-0  το 50-50 στην Ευρωλίγκα “πονάει”…Τι όχι?

Σχετικά Άρθρα

Back to top button