ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ξανά η Λιόν για Μαζουακού!»

masuaku

Για αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος των «Λιονέ» προς τον 23ψχρονο μπακ του Ολυμπαικού κάνουν λόγο γαλλικά Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Μπορεί πριν από λίγα μόλις 24ωρα γαλλικά Μέσα ενημέρωσης να έκαναν λόγο για απόσυρση του ενδιαφέροντος της Λιόν προς τον Αρτούρ Μαζουακού κάνοντα ςλόγο για πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις από πλευράς Ολυμπιακού, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Championnat ενδιαφέρεται και μάλιστα έντονα για τον 23χρονο αριστεροπόδαρο μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το νέο δημοσίευμα της έγκυρης «Equipe» την Τετάρτη (6/7) στο οποίο γίνερται ουσιαστικά λόγος για αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος των «Λιονέ» προς τον Αρτούρ Μαζουακού

Αν και απέκτησε παίκτη πρόσφατα για το αριστερό άκρο της άμυνας, τον Ματσέι Ρίμπους, οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας θέλουν κι άλλον για την θέση αυτή.

Αξίζει να τονιστεί ότι γράφεται και συγκεκριμένο ποσό, το οποίο δείχνει διατεθειμένη να δαπανήσει η γαλλική ομάδα και αυτό αγγίζιε τα 7 εκατ. ευρώ: «Οι μεσάζοντας ενημέρωσαν την Λιόν, ότι αν η προσφορά αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ, τότε μπορούν να πείσουν τους Έλληνες να τον αποκτήσουν, καθώς πρόσφατα πήραν και τον Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button