ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε!»

Τη δίψα του για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα φανέρωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης.

 

Στους ρυθμούς της σπουδαίας ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα περιστρέφονται τα πάντα πλέον στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας στην καθειερωμένη συνέντευξη Τύπου κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά τί ακριβώς πρέπει να κάνουν, ώστε να φανούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στον Λιονέλ Μέσι και την …παρέα του:

Για τη συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες του:

«Είχαμε μία ομιλία οι παίκτες μετά το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στα αποδυτήρια. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ξέρουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο αρχής γενομένης από αύριο. Το παιχνίδι είναι δύσκολο αλλά είναι και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουμε την δική μας αντεπίθεση»

Ερωτηθείς για το τι στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός, απέναντι την Μπαρτσελόνα, ο Κώστας Φορτούνης σχολίασε:

« Είναι από τα δυσκολότερα παιχνίδια που έχουμε μέσα στη σεζόν. Την δουλειά που πρέπει να κάνουμε την γνωρίζει ο προπονητής και θα μας την δείξει με τον σωστό τρόπο, ώστε αύριο μέσα στο γήπεδο να μπορέσουμε να περιορίσουμε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα.»

Για την υποδοχή που θα έχει αύριο ο Ερνέστο Βαλβέρδε

«Όλοι περιμένουμε να έχει μια θερμή υποδοχή ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Το αξίζει εκεί που βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Εμείς όμως θα κοιτάξουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε αύριο

Ξέρουμε πως ο κόσμος θέλει να κερδίζουμε κάθε ομάδα είτε λέγεται Μπαρτσελόνα είτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Το ίδιο πρέπει να θέλουμε και εμείς. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Και πιστεύω πως με την βοήθειά τους αύριο θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε κάτι καλό απέναντι στην Μπαρτσελόνα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button