Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ντόρτια» σε Λεβαδειακό! (Video)

2011-2012-%ce%bb%ce%b5%ce%b2%ce%b1%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%83-0-4-2

Σαν σήμερα το 2011 ο Ολυμπιακός συνέτριψε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό με 4-0, με τον Κέβιν Μιραλάς να πετυχαίνει το πρώτο του χατ – τρκ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Το σκορ είχε ανοίξει ο Μάρκο Πάντελιτς.

 

Με μία από τις πολλές ευρείες νίκες, που έχει να επιδείξει απέναντι στους εγχώριους αντιπάλους του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την ημέρα, όπου ο Ολυμπιακός με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην άκρη του πάγκου του επικρατούσε με το ευρύ 0-4 του Λεβαδειακού στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και συνέχιζε ακάθεκτος την κούρσα του προς την κατάκτηση του νταμπλ εκείνης της περιόδου!

Ο Θρύλος ευτύχησε να έχει σε καταπληκτική βραδιά τον Κέβιν Μιραλάς! Ο Βέλγος σούπερ σταρ είχε μετατρέψει την αναμέτρηση σε προσωπικό του ρεσιτάλ, αφού πέτυχε το παρθενικό του χατ-τρικ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα (16’, 39’, 59’), οδηγώντας τον Αυτοκράτορα εκ του ασφαλούς προς την ευρεία νίκη.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Μάρκο Πάντελιτς στο 9’

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες φάσεις εκείνης της ευρείας νίκης του Ολυμπιακού στο παρακάτω video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button