ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ντόρτια» οι Νέοι στον Απόλλωνα

 

Εξαιρετική η Κ-19 του Ολυμπιακού συνέτριψε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0 διευρύνοντας τις επιτυχίες της

 

Με την ψυχολογία στα ύψη, από τον θρίαμβο της προηγούμενης αγωνιστικής επί της ΑΕΚ με 3-1, η Κ-19 του Ολυμαπικού συνέτριψε με 4-0 εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το συγκρότημα του Ρικάρντο Πέρες παρουσιάστηκε αρκετά συγκεντρωμένο ακι με έφεση στο παιχνίδι κυριαρχίας δεν επέτρεψε στουε αντιπάλους του να πα΄ρει ανάσα, φτάνοντας με εφατικότ ρόπο στην κατάκτηση των τριών βαθμών

Με «φουλ» επιθετικές βλέψεις μπήκαν στο ματς οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι μόλις στο 20’ ευτύχησαν αν ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη, για να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους στο 30’ με δυνατό σουτ του Νεοφυτίδη .

Στο 53′ ο Μαρίνος με μια εξαιρετική ενέργεια και τελείωμα, έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Στάγκου, για να έρθει ο Μπουλάρι στο 83′ και να αξιοποιήσει ιδανικά την ασίστ του Ντότη, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 για τον Ολυμπιακό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Κ19: Στάγκος, Ντάκα, Τασιάς, Πετράς, Διονέλλης, Κοφίνης, Ρουκουνάκης, Βελούτσος, Καριμπίφης, Τσιάβος, Τσεπέλε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Στουρνάρας, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης (46′ Μπουσκουΐδης), Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης (55′ Σουρλής), Ντουμάνης (72′ Ντότης), Μαρίνος, Φέκκας, Μπουλάρι.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button