ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ντεμπούτο για Ανσαριφάρντ Σισοκό και Νικολάου!

Την «παρθενική» τους εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν ο Ιρανός φορ και ο Γάλλος νεοαποκτηθείς μπακ κόντρα στον Άρη.

 

Με τους νεοαποκτηθέντες Καρίμ Ανσαριφάρντ κα Αλί Σισοκό στην σύνθεσή του παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Άρη για τη φάση των «16».

Ο Πάουλο Μπέντο για τις ανάγκες της πρώτης μάχης κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» επέλεξε τόσο τον Ιρανό φορ στην κορυφής της επίθεσης, όσο και τον Γάλλο μπακ στο αριστερό άκρο της άμυνας δίνοντάς τους την ευκαιρία να καταγράψουν την παρθενική τους συμμετοχή με την ιερή ερυθρόλευκη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στα αξιοσημείωτα επίσης, περνάει και η παρθενική συμμετοχή του Δημήτρη Νικολάου σε επίσημο ματς με τα «ερυθρόλευκα», με τον νεαρό στόπερ να συγκροτεί το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Παναγιω΄τη Ρέτσο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρέταξε τον Θρύλο μ’ ένα φουλ επιθετικό σχήμα με σχηματισμό 4-4-2.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Καπίνο, ενω την αμυντική τετράδα συγκροτούσαν οι Φιγκέιρας, Ρέτσος, Νικολάου και Σισοκό.

Οι Καμπιάσο και Μπουχαλάκης συέθεταν το φδίδυμο των ανασταλτικών μέσων, , με τους Ελιουνούσι και Μανθάτη να ξεκινούν τις προσπάθειές τους από τις δύο πτέρυγες, ενώ το επιθετικό δίδυμο συγκροτούσαν οι Όσκαρ Καρντόσο και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button