ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νταμπλ και… νταμπλάδες από το 2013!

Έτοιμο για μία ακόμη μεγάλη πρόκληση είναι το γυναικείο τμήμα βόλει του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού! Και λέμε πρόκληση γιατί είναι στην φιλοσοφία της ομάδας να αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με την δέουσα σοβαρότητα ασχέτως αντιπάλου.

Με αυτή τη σοβαρότητα συνεχίζεται σήμερα στις 19.30 κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο Παναθηναϊκό και τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να είναι έτοιμα να κάνουν το πρώτο βήμα για να πάρουν το εισιτήριο του τελικού και να συνεχίσουν να χτίζουν πάνω σε κάτι όμορφο που ξεκίνησε από το 2013.

Μιλήσαμε λίγο παραπάνω για πρόκληση. Εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η πρόκληση της κατάκτησης του Κυπέλλου είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός δεν βάζει απλά τις βάσεις, αλλά συνεχίζει να πατάει πάνω σε κάτι το εξαιρετικό που χτίζει από το 2013.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά οι κατακτήσεις των σερί νταμπλ που μέχρι σήμερα ανέρχονται σε τέσσερα (2013, 2014, 2015, 2016) επιβεβαιώνοντας την απόλυτη κυριαρχία του τμήματος (και) στο βόλεϊ γυναικών.

Συγχωρείστε μας που ξεκινήσαμε από τα νταμπλ, αλλά δύο κούπες σε μία σεζόν πάντα είναι πιο ωραίες οπτικά και ακουστικά από μία. Όμως και μεμονωμένα αν το δούμε, ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στον θεσμό από το 2011, χρονιά που αποτέλεσε ορόσημο για το τμήμα καθώς τότε ήταν που ανέλαβε τα ηνία του Ερασιτέχνη η διοίκηση υπό την προεδρία του Μιχάλη Κουντούρη, έχοντας την απίστευτη στήριξη του κόσμου.

Έκτοτε, (και) το γυναικείο τμήμα του βόλεϊ έχει μετατραπεί σε ένα… “αχόρταγο” τμήμα που “καταβροχθίζει” τον έναν τίτλο πίσω από τον άλλο, γεγονός που χαροποιεί τους ιθύνοντες και εκστασιάζει τον κόσμο!

Γιατί έτσι έχουμε μάθει! Γιατί έτσι είναι ο Ολυμπιακός.

Από το 2013 τα νταμπλ είναι για εμάς και οι… νταμπλάδες για τους άλλους!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button