ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ντέρμπι για ..παικταράδες

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ αποτελεί, ουσιαστικά, τον πρώτο τελικό μέχρι τον επόμενο, για  τους Πειραιώτες και είναι  κάτι παραπάνω από Must win για την ομάδα του Γκαρθία.

Μέσα στο Καραϊσκάκη, με τον κόσμο μαζί του  και χωρίς  αγωνιστικά προβλήματα ,οι Πρωταθλητές  οφείλουν και πρέπει να αναδείξουν την ανωτερότητα τους, η οποία , όπως και να το κάνουμε είναι δεδομένη.

Ο Γκαρθία οφείλει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ομάδα μέσα στο γήπεδο και έχοντας “διαβάσει” τον αντίπαλο ,αλλά και έχοντας μάθει από το λάθος ξεκίνημα του αγώνα με τον Αστέρα ,θα πρέπει να βρει τον τρόπο να “ξεκλειδώσει” μία ΑΕΚ η οποία σίγουρα δεν θα βολεύεται από την ισοπαλία ,αλλά θα ψάχνει ένα λάθος για να το εκμεταλλευτεί  για να κάνει τη ζημιά .Και ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να της δώσει ποτέ αυτό το δικαίωμα.

Κακά τα ψέματα, αυτά τα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες και ο Πρωταθλητής έχει μπόλικους ,μπολιασμένους από τέτοια ματς. Μιραλάς,Μάριν, Οτζίτζα ,Φορτούνης ,καρίμ, οφείλουν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους και  να χαρίσουν τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button