ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νοκ άουτ ο Ντουρμάζ!

images

Ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηραιίους αισθάνθηκε ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ, με άμεση συνέπεια να τεθεί εκτός αποστολής για τον κρίσιμο επαναλπτικό της Τετάρτης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Τζίμι Ντουρμάζ ανέκυψε στον Ολυμπιακό, παραμονές της κρίσιμης ρεβάνς με την Χάποελ Μπεερ Σεβά.

Ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά και δεν κατέστη δυνατό να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Να τονιστεί ότι ο Τζίμι Ντουρμάζ είχε δυσανασχετίσει στην αλλαγή που είχε γίνει στο 58ό λεπτό της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισραήλ όταν και είχε αντικατασταθεί από τον Τσόρι Ντομίνγκες

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής τέθηκαν οι μόνιμα τραυματίες Ομάρ Ελαμπντελαουί Δημήτρης Σιόβας, αλλά και ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος τελεί υπό καθεστώς παραχώρησης . Με τις τελευταίες πληροφορίες να τον θέλουν  να γίνεται παίκτης της Νίτογχαμ Φόρεστ.

Η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button