ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Νικήστε και τους διαιτητές”

Το έναυσμα για τον αυριανό αγώνα (4/11, 19:00) του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική της Super League έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στους παίκτες του πως δεν πρέπει να χαθεί άλλο πρώτο ημίχρονο, όπως έγινε με τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα Σμύρνης και τους ζήτησε να μην αντιδρούν στις υποδείξεις των διαιτητών.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα άλλωστε. Κυρίως από εδώ και στο εξής, κάθε αγώνας έχει καθοριστική σημασία για εμάς. Γι’ αυτό ζητάω από όλους τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια και προσοχή. Δεν θέλω να βλέπω αντιδράσεις απέναντι στους διαιτητές, μην χάνετε την ψυχραιμία και την αυτοσυγκέντρωσή σας. Δεν πρέπει να δίνετε την ευκαιρία να βγάζουν εύκολες κάρτες.

Μείνετε συγκεντρωμένοι, κάντε το παιχνίδι σας και νικήστε και τους διαιτητές. Η απόφαση δεν μπορεί να αλλάξει, για αυτό μην αναλώνεστε σε διαμαρτυρίες. Είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σας, αλλά δεν έχουμε το περιθώριο να σπαταλάμε χρόνο κι ενέργεια για αυτά», είπε αρχικά ο 48χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Δεν γίνεται να πετάξουμε κι άλλο ημίχρονο, όπως συνέβη στο πρώτο με τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα. Άλλα έχουμε πει στην προπόνηση κι άλλα κάνετε, με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμο χρόνο. Δεν πρέπει να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Στη συνέχεια, ο Μαρτίνς ζήτησε από τους αρχηγούς (Φορτούνη, Τοροσίδη, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκη και Χριστοδουλόπουλο) να καταθέσουν κι εκείνοι την άποψή τους.

«Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Κόντρα στον Ολυμπιακό παίζουν όλοι σαν να πρόκειται για τελικό. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να τα δίνουμε όλοι όλα σε κάθε παιχνίδι. Δεν υπάρχει ποτέ εύκολο ματς για εμάς», ήταν το γενικό κλίμα από τη μεριά των ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες των ερυθρόλευκων που θα αγωνιστούν αύριο κόντρα στους κίτρινους αναμένεται να παίξουν και στο επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/11), πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Την εστία του Ολυμπιακού αναμένεται υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη. Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης, με τον Ποντένσε και τον Λάζαρο στα πλάγια της επίθεσης. Ρόλο επιτελικού μέσου θα αναλάβει ο Φορτούνης. Ο Χριστοδουλόπουλος μπορεί να παίξει και ως επιθετικός, εκτός αν παίξει ο Μάνος που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Στην αποστολή αναμένεται να επιστρέψει ο Τουρέ, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ανέβασε ρυθμούς και υπολογίζεται για ματς με τον Άρη. Στη Θεσσαλονίκη είναι πιθανό να ταξιδέψει και ο Χασάν, ο οποίος μοιάζει με θηρίο στο κλουβί και δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button