ΜΠΑΣΚΕΤΝίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να χτίσει πάνω στο +25

spanvsall88-63 λοιπόν. Τεράστια νίκη για τον Ολυμπιακό που παίρνει ένα τεράστιο προβάδισμα για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και την οποία οφείλει να διαχειριστεί σωστά. 

TOY NIKOY ABΡΑΜΙΔΗ

Για όποιον είδε το παιχνίδι, εύκολα μπορεί να καταλάβει ποιός ήταν πιο συγκεντρωμένος για το παιχνίδι  και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Σφαιρόπουλου, αλλά και ο ίδιος έβαλαν παρωπίδες στην άδικη κριτική για το -18 και δουλεύοντας κυρίως στον τομέα ψυχολογία ,αλλά και σε θέματα τακτικής ,έβγαλαν τον καλύτερο τους εαυτό και έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό πεντάλεπτο, οι παίκτες του Θρύλου έμοιαζαν με πραγματικές ύαινες έτοιμες να κατασπαράξουν μία ομάδα η  οποία έμοιαζε χαμένη ,μονοδιάστατη   στην επίθεση  και που έμοιαζε ανίκανη να αντιδράσει στην “ερυθρόλευκη” δυναμική. Και όλα αυτά με τον Σπανούλη να έχει μόλις 2 πόντους αλλά και 7 ασίστ.

Αλλά ο Πρίντεζης σε όλο το ματς, ειδικά στο τρίτο δεκάλπεπτο ήταν εντυπωσιακός, ο Γκρίν ουσιαστικός, ο Μιλουτίνοφ που τόσα έχει ακούσει έπαιζε με τρία φάουλ και πάλευε όπως και ο Μπίρτς, με τον Λοτζέσκι να αποδεικνύει πόσο σημαντικός είναι για την επιθετική λειτουργία της ομάδας και πως όταν είναι καλά, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ανησυχεί.

Θα πω όμως και κάτι άλλο. Οπως όταν η ομάδα έχασε απο τη Ρεάλ δεν σήμαινε καταστροφή έτσι και μετά το +25  δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει και την Οκλαχόμα. Θέλει δουλειά-καθαρό μυαλό και σύνεση.

ΥΓ : Η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν ξέχασε τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η Ιωάννα δεν ήταν δίπλα του όπως συνήθως, αλλά εκεί ψηλά και καμάρωνε την ομάδα .

ΥΓ2: Σε τέτοια ματς καλό θα είναι να έχουμε και τις πτυσσόμενες..

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button