ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά”

Λακωνικός εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το νικηφόρο 1-0 του Ολυμπιακού απέναντι στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο ίδιος παραδέχθηκε πως για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ολυμπιακός έχασε αρκετές ευκαιρίες, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι οι διαιτητές έχουν μία πολύ “περίεργη” διαφορετική αντιμετώπιση όταν σφυρίζουν τους ερυθρόλευκους. “Δύο μέτρα και δύο σταθμά” ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα πρέπει να υπάρχουν στην αναμετρήσεις, αφού τα σφυρίγματα, διαφοροποιούνται κατά περίπτωση αν είναι για

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού:

Ένα σχόλιο για το ότι ο Ολυμπιακός σπαταλά διαρκώς ευκαιρίες:

“Είναι προφανές ότι θέλουμε να βάζουμε γκολ. Το προσπαθούμε πάρα πολύ καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Όμως άλλες φορές επειδή υπάρχει ο αντίπαλος τερματοφύλακας ή επειδή δεν μπορούμε εμείς, δεν τα καταφέρνουμε. Έχουμε τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα από κάθε άλλον αλλά όχι τα γκολ. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Ο αντίπαλος σήμερα έπαιξε πολύ αμυντικά και αυτό μας δυσκόλεψε. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ευτυχώς στο τέλος πετύχαμε το γκολ της νίκης.

Αυτό που μας ενόχλησε για μία ακόμα φορά ήταν η στάση του διαιτητή. Παρόλο που υπάρχουν καλοί διαιτητές στην Ελλάδα σήμερα ήταν ένα ακόμα δείγμα του ότι η αντιμετώπιση που έχουμε δεν είναι η ίδια. Θα πρέπει να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η συμπεριφορά τους σήμερα και στις καθυστερήσεις του αντιπάλου ήταν διαφορετικές. Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι διαφορετική η στάση του διαιτητή απέναντί μας. Αυτό θα έπρεπε να το δουν οι παρατηρητές της διαιτησίας”.

Το σκεπτικό επιλογής της ομάδας χωρίς τον Μάνο για 75 λεπτά:

“Πιστεύω πως παίξαμε με επιθετικούς παίκτες. Εχουν επιθετικό χαρακτήρα. Δεν είναι το καθαρόαιμο σέντερ φορ αλλά δημιουργούν ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε να παίξουμε και από τα άκρα και από το κέντρο. Ο Μάνος μπήκε στο λεπτό που μπήκε, έπαιξε δυνατά και βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα με το γκολ που πέτυχε. Εμείς δώσαμε την ευκαιρία με πολλούς επιθετικούς παίκτες να παίξουμε από όλες τις πλευρές και να πάρουμε την νίκη”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button