ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να την πατήσει… στο Λαιμό

Το χει ξανακάνει στο πρόσφατο παρελθόν και είναι αποφασισμένος να παλέψει με θεούς και δαίμονες προκειμένου να τα καταφέρει και πάλι.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (13/5) στις 19:00 στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, την Βουλιαγμένη με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τις γοργόνες που είναι αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα για να επιστρέψει η σειρά στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Οι πρωταθλήτριες έχουν αφήσει πίσω τους το αποτέλεσμα του Σαββάτου και είναι αποφασισμένες να ισοφαρίσουν σε 2-2 τη σειρά των τελικών, ώστε να επιστρέψει στο 5ο και τελευταίο ματς, την ερχόμενη Πέμπτη στον Πειραιά και να διεκδικήσουν τον τίτλο μαζί με τον κόσμο τους, πραγματοποιώντας μια ακόμα μεγάλη ανατροπή.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Χάρη Παυλίδη αφορούν στη δεδομένη απουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου, ενώ όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες υπολογίζονται κανονικά.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:

Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button