ΜΠΑΣΚΕΤ

“Να συνεχίσουν να δουλεύουν οι μικροί”

Στους τομείς που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην ευρεία νίκη επί του Προμηθέα στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όπως και στο γεγονός ότι πολλοί νέοι παίκτες αγωνίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς:

«Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και επίθεσης και από τις δύο ομάδες. Δεν ξεκινήσαμε καλά αμυντικά κυρίως, επιθετικά είχαμε καλή κυκλοφορία και ελεύθερα σουτ. Κάναμε κάποια κατάχρηση στα σουτ από έξω. Έφτιαξε στη συνέχεια η επίθεση, αλλά αμυντικά δεν ήμασταν καλοί. Όπως πήγε το δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πιο συγκεντρωμένοι, παίξαμε καλύτερα στην άμυνα».

Για τους μικρούς που αγωνίστηκαν:

«Στη συνέχεια μπήκαν και από εμάς οι μικροί, από τον Προμηθέα είχαν μπει λίγο νωρίτερα, και έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι το οποίο δείχνει ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει νέους αθλητές και αυτό ήταν το σημαντικότερο του σημερινού παιχνιδιού, τους οποίους πρέπει να τους βοηθήσουμε να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο και εννοώ τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Για τους δικούς μας να πω ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν και να είναι πάντα έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να κάνουν αυτό που πρέπει, ξεκινώντας από την άμυνα και να έχουν σωστή νοοτροπία, να δουλεύουν σκληρά για να μπορέσουν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button