ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

1338121

Το στίγμα του για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αίαντα Ευόσμου έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

 

Η διαρκής αγωνιστική άνοδος και συνέπεια αποελεί το ζητούμενο για τον προπονητή της ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς

Ο επιτυχημένος Σέρβος προπονητής αναφερόμενος στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αίαντα Ευόσμου υπήρξε ξεκάθαρος:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που έχουμε πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα. Θέλουμε να κερδίσουμε για να έχουμε καλή διάθεση ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την ρουμάνικη ομάδα. Είμαστε έτοιμοι και χρειάζεται να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

 

Μαλασάι: «Προετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα στην Ευρώπη»

Η Ναντζέγια Μαλασάι από την πλευρά της, στάθηκε στην όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία του Θρύλου για τις επερχόμενες ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις:

«Θέλουμε τη νίκη κόντρα στον Αίαντα και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Στα τελευταία ματς παρουσιάζουμε βελτίωση και προετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα στην Ευρώπη. Σίγουρα το μυαλό μας βρίσκεται και στο παιχνίδι της Τετάρτης, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες το Σάββατο αφού αυτή η υποχρέωσή μας στο πρωτάθλημα προηγείται χρονικά, του αγώνα με την C.S.M.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button